Starší mini "A" na turnaji v Kostelci n.H.


Starší mini "A" na turnaji v Kostelci n.H.
Dne 21.4. jsme vyjeli k dalšímu turnaji, tentokrát do Kostelce n.H. Soupeři nám byla družstva z Prostějova, Senice n.H. a domácího celku Kostelce. Domů jsme si odváželi jedno vítězství a tedy 3.místo.

Celkově jsme opět nestíhali v obraně, kdy nejsme schopni ubránit 1-2 hráče, kteří "dělají" hru. Bohužel nás soupeř přehrával rychlými útoky nebo se protlačil do brankoviště a rozhodčí pískali 7m hod za hodem. V útoku byla hodně vidět snaha, ale chybělo tomu přesné zakončování, u některých hráčů mi stále chybí bojovnost, která zde přišla až poslední zápas. :-(

Proti Kostelci jsme svedli vyrovnaný zápas, kdy bohužel v druhé polovině jsme lehce polevili a soupeř nám utekl o tři branky, na které jsme již nedokázali do konce zápasu odpovědět.
Proti Prostějovu byla první půle dobrá, ale poté nastoupil soupeř v sestavě, ve které se ukázal i na turnaji v Zubří a hráči nestíhali bránit. Bohužel se nedařilo ani brankaři chytat střely z dálky.
Proti Senici to bylo jako na houpačce, první vlna hráčů odvedla velmi dobrý výkon, ale po prostřídání hráči silně polevili a z vedení 3:0, se najednou zápas otočil na 7:4 ve prospěch soupeře. Po poločase nastoupila opět první vlna a opět předvedla velmi dobrý výkon. Po částečném prostřídání, jsme otočili zápas ve svůj prospěch a výhru jsme si již nenechali vzít.

Ještě stále musíme zlepšit pohyb po hřišti, mít lepší přehled o hře a využít více síly v obraně. Celkově hodnotím turnaj průměrně. Pochválit si tentokrát zaslouží Vojta Valouch, který se celou dobu snažil družstvo podporovat a hnát kupředu.

Výsledky:
Litovel "A" - Kostelec n.H.   (5:6)   11:14
Litovel "A" - Prostějov         (4:8)    9:17
Litovel "A" - Senice n.H.      (4:7)   12:9

Sestava a branky:
Navrátil Dominik, Kolečář Adam - Valouch Vojtěch (19), Dubový Tomáš (5), Sedlář Šimon (4), Zacpal Šimon (1), Horák Patrik (1), Pekař Adam (1), Svoboda Petr (1)

Filipová Lenka - trenérka "A" družstva.

Příští turnaj jedeme do Zlína - 29.4., odjezd v 11 hod. od Sokolovny.
25.4.2012 | Lenka Filipová | Přečteno: 1041x

Facebook

Partneři: