Starší mini "A" - turnaj ve Zlíně


Starší mini "A" - turnaj ve Zlíně
V neděli 29.4. jsme před obědem nastoupili do autobusu a vydali se směrem na jih Moravy do Zlína, odkud jsme si odvezli jednu vydřenou výhru a dvě prohry. Utkali jsme se s celky Uničova, Horky n.M.. a domácím Zlínem "A".

Po krátké zajížďce s výhledem do údolí Zlína jsme našli tu správnou ZŠ, kde se turnaj odehrával.
V méně příznivých podmínkách (vítr a teplo) jsme nastoupili k prvnímu zápasu s Uničovem, kde hráči měli mnohem navíc a mohli soupeře porazit, ale chyběla jim bojovnost a rychlejší pohyb po hřišti. V první půli jsme vstřelili jen 2 branky, druhý poločas byl o něco lepší, kdy jsme se soupeři přiblížili až na rozdíl dvou branek, ale naše střely dobře pochytal soupeřům brankař, takže nakonec z toho byla prohra o 4 branky.
Obrázek

Druhý zápas s Horkou jsme hodně podcenili, hráči nedokázali využít šance, že soupeř přijel v méně početné sestavě a navíc s dvěma hráči předškolního věku. Neuměli se prosadit na brankovišti a když už se jim to podařilo, tak nastřelovali tyčky či dřevno, nebo střela končila v rukou soupeře. Poločas jsme prohráli o dvě branky, ale v druhé půli se hráči "kousli" a makali, až do konečného hvizdu. Kdy po tuhém boji tento zápas o jednu branku vyhráli.
Obrázek

K poslednímu zápasu jsme nastoupili proti domácímu "A". Na hráčích byla vidět již únava po hodinovém běhání na slunci, ale přesto se snažili bojovat, ale zbytečné chyby či střely opět do soupeřova brankaře, vedly k vysoké prohře.
Obrázek

Výsledky:
Litovel "A" - Uničov        (2:6)     7:11
Litovel "A" - Horka n.M.  (7:9)    18:17
Litovel "A" - Zlín "A"       (3:10)    7:19

V tomto turnaji nám hodně chyběla odhodlanost jít mezi dva hráče a prosadit se na brankovišti, tahouny byli Tomáš Sklenář a Petr Svoboda, ale chválím všechny hráče, kteří se snažili na hřišti bojovat, jen jim k tomu chybělo více štěstí.
Děkuji rodičům, kteří mě doprovodili a pí. Sedlářové za výbornou buchtu, která prostě "bodla" :-)

Sestava a branky:
Navrátil Dominik - Sedlářová Anna, Sklenář Tomáš (15), Sedlář Šimon (1), Pekař Adam (2), Kolečář Adam, Horák Patrik (1), Svoboda Petr (10), Zacpal Šimon (3).
Trenérka: Filipová Lenka
2.5.2012 | Lenka Filipová | Přečteno: 1286x

Facebook