Mladší miniházená na domácím turnaji


Mladší miniházená na domácím turnaji
V neděli 6. 5. 2012 se mladší miniházená představila na domácím turnaji, který se konal v areálu Sokolovny na venkovním hřišti.

Soupeři nám byly týmy SK Velká Bystřice A, SK UP Olomouc A a DHK Zora Olomouc.

Jelikož ze soboty na neděli pršelo a nový povrch hřiště je za mokra velmi kluzký, počáteční zápasy byly spíše soubojem hráčů s povrchem než se soupeřem. :-)

V úvodním zápase jsme nastoupili proti týmu SK UP Olomouc A. Soupeř na turnaj dorazil pouze s 5 hráči. I přesto byl 1. poločas velmi vyrovnaný, kdy se na naší straně dokázala prosazovat vesměs jen Natálka. Na konci poločasu však došlo k nešťastnému a nezaviněnému zranění soupeřova brankaře, který byl ZZS převezen do nemocnice.
Soupeři byli z naší strany poskytnuti dva hráči - Jirka Klanica a Matyáš Skopal.
Ve druhém poločase jsme se začali více prosazovat a utkání dovedli do vítězného konce.

Tatran Litovel - SK UP Olomouc A 13:8

V dalším utkání jsme narazili na DHK Zora Olomouc. Během celého zápasu jsme na hřišti dominovali a jednoznačně vyhráli.

Tatran Litovel - DHK Zora Olomouc 22:6

Před posledním zápasem s SK Velká Bystřice A, se do týmu "vrátili" Jirka a Matyáš a "UPéčku" byli půjčeni David Maitner a Radek Dubový.
Tak jako zápas se Zorou, bylo i toto utkání v naší režii. Škoda jen, že se gólově dokázali prosadit jen dva hráči. U ostatních to byla buď nepřesná střelba (Klárka asi chtěla plašit ptáky ve stromech :-) ) nebo málo dynamiky při snaze o proniknutí na brankoviště.

Tatran Litovel - SK Velká Bystřice A 14:5

Turnaj celkově hodnotím pozitivně, ale přece jen nějakou výtku k hráčům bych měl. Místo soustředění se na hru, pozorují letadlo na obloze, málo důrazu při prosazování se, až příliš nezpracovaných přihrávek, atd.. Toto nejsou poznatky jen k hráčům, ale i k nám trenérům, abychom na tréninku zapojili více cvičení k odstranění "nedostatků".


Sestava (branky): Klárka Habermannová (2), Marek Spurný (1), Jiří Svoboda (11), Ondra Stejskal (1), David Maitner (3), Matyáš Skopal, Jiří Klanica, Natálie Kuxová (20), Radek Dubový (11).
7.5.2012 | Petr Habermann | Přečteno: 1147x

Facebook

Partneři: