Na reprezentační duel Česko - Rusko zdarma vlakem


Na reprezentační duel Česko - Rusko zdarma vlakem
Zakoupíte-li si vstupenku na reprezentační utkání mužů Česko - Rusko konané 16. června v Pardubicích, bude Vám vstupenka sloužit i jako jízdenka do Pardubic a zpět. Zveme proto všechny příznivce házené, hráče i jejich rodiče nejen z Litovle k účasti na tomto utkání.

Mužská házenkářská reprezentace se v klíčovém střetnutí o postup na MS 2013 utká se svými ruskými protivníky v pardubické víceúčelové ČEZ Aréně v sobotu 16. června v 16 hodin! Uvidíte všechny hvězdy reprezentace v čele s Filipem Jíchou, Danem Kubešem, Honzou Štochlem, Karlem Nocarem i Honzou Filipem.

Obrázek Jíchu a spol. čeká proti Rusům hodně tvrdá práce, ale celý tým věří, že dá s Vaší podporou v zádech zapomenout na nevydařený závěr letošního ME. Foto: A. Wipf.


Los kvalifikace o světový šampionát, který na počátku příštího roku hostí Španělsko, nebyl k našemu týmu příliš shovívavý a určil mu jednoho z nejkvalitnějších možných soupeřů. Jsou jimi reprezentanti Ruska, kteří budou pod novým trenérem bojovat za znovuzískání někdejších pozic na světové scéně.

S ohledem na sílu soupeře bude česká reprezentace v náročném dvojzápase potřebovat masivní diváckou podporu, a proto byla jako místo odvetného utkání zvolena pardubická hokejová hala.

Obrázek


Prvním krokem je tedy zakoupení vstupenek. Nejjednodušší cestou je zakoupení na internetu na tomto odkazu.  Další možností jsou terminály Ticketstream nebo provozovny ČEDOK (Olomouc, Nám. Hrdinů) a FIRO-tour (Olomouc, Ostružnická ul.).

Ve všech případech pak doporučujeme pro fanoušky z Litovle sektor 114, tak abychom mohli sedět po hromadě. Je to sice lístek za 190 Kč, ale včetně cesty do Pardubic a zpět. S nákupem lístků určitě neváhejte.

ObrázekRozmístění sektorů v pardubické ČEZ Aréně. Ne všechny jsou ještě volné.


Dalším krokem je pak výběr vhodné spoje Českých drah do Pardubic. Jako nejvýhodnější se jeví spojení ze zastávky Litovel - město s odjezdem v 12:37 s přestupem na Července a Zábřehu a příjezdem do Pardubic v 14:39. Detaily spojení jsou zde.

Zpátky potom na knap z Pardubic rychlíkem v 18:02 nebo mnohem více v klidu v 19:20 opět s přestupem v Zábřehu a Července a příjezdem do Litovle v 21:12. Detaily spojení zde.

V den utkání je pak nutné si v nádražní pokladně vyžádat speciální zpáteční jízdenku po předložení vstupenky na utkání Česko - Rusko. Ve vlaku se pak budete prokazovat jak vstupenkou, tak speciální jízdenkou dohromady. Přesun do místa konání pak v klidu pěšky nebo MHD.

Obrázek
Orientační mapka cesty mezi vlakovým nádražím a ČEZ Arénou v Pardubicích.


Pro jistotu ještě upozornění pro cestu vlakem: Akce platí pouze v den utkání 16. června (i pro cestu zpět!) pouze ve vlacích Českých drah mimo SuperCity a Pendolino a v 2. třídě. I na zpáteční cestě se budete muset prokázat jízdenkou i vstupenkou, proto se vyvarujte vyhození nebo ztráty obou dokladů.

Neváhejte a využijte této jedinečné akce vidět současnou reprezentační generaci v plné sestavě a pojeďte je podpořit proti silným Rusům. Máte-li zájem o více či méně organizovanou cestu fanoušků z Litovle ozvěte se na email
hazena@tatranlitovel.cz.
13.5.2012 | admin | Přečteno: 1988x

Facebook