Starší mini "A" turnaj v Litovli 12.5. a ve Zlíně 19.5.


Starší mini "A" turnaj v Litovli 12.5. a ve Zlíně 19.5.
Na domácím hřišti hráči předvedli odevzdaný a bez bojácný výkon, kdy se nepodařilo dosáhnout jediného vítězství a soupeř nás předčil ve všech činnostech.

Oproti tomu, sobotní utkání ve Zlíně, mělo zcela jiný ráz a hráči se poprali se všemi nástrahami a na turnaji předvedli velmi pěkný a zdařilý výkon, kde dosáhli na 2 vítězství.

Napřed tedy 12.5. turnaj doma.

Jelikož nám nepřálo počasí, přemístili jsme se do haly při ZŠ. Kvůli předchozím zápasům jsme sice měli jednohodinový skluz, ale turnaj proběhl v pohodě.
Jak jsem již naznačila v úvodu, tak výkon hráčů nestál opravdu za nic, jen tři hráči si zaslouží za svoji bojovnost a přístup pochvalu a to Vojta Valouch, Annička Sedlářová a Klára Habermannová (jenž vypomohla v brance od druhého zápasu). Hráči měli problém s chytáním míče, s pohybem po hřišti a v obraně nechávali spoustu místa, čímž nahrávali soupeři. Zůstalo na nás tedy poslední 4. místo.

Výsledky:
Litovel - Junior Zlín "A"         (6:11) 10:19
Litovel - Sokol Prostějov       (3:10) 13:24
Litovel - STM Olomouc "A"    (5:6)    7:14

Sestava a branky:
Navrátil Dominik, Habermannová Klára - Kolečář Adam, Sklenář Tomáš (5), Dubový Tomáš (4), Valouch Vojtěch (13), Pekař Adam (2), Sedlářová Anna (3), Horák Patrik (1), Sedlář Šimon, Zacpal Šimon (1)


Zlín 19.5.

Na úterním tréninku jsme si s hráči řekli, že takový přístup ke hře je nepřijatelný, a že takto se házená opravdu nehraje.
V sobotu to vypadalo, že si hráči opravdu vzali svůj předchozí výkon k srdci a ve Zlíně předváděli pěknou házenou s náběhy spojek, s uvolňováním křídel a přesnými přihrávkami. Velmi se zlepšil Adam Pekař i Petr Svoboda. Všichni hráči nezaostávali ani v obraně, ani se střelbou v útoku, i když střelbu musíme ještě hodně trénovat. Brankářům se dařilo více, než na domácím turnaji. Sem tam se sice objevovaly zbytečné chyby, avšak celkový dojem z turnaje je výborný. Odměnou pak hráčům byla alespoň návštěva cukrárny (původně jsme měli navštívit zábavné centrum).
Vybojovali jsme 2 vítězství a tedy 2. místo.

Výsledky:
Litovel - Kostelec n.H.  (6:3)    14:7
Litovel - Zlín "A"          (8:10)  12:20
Litovel - Bystřice p.H.   (7:4)    10:6

Sestava a branky:
Navrátil Dominik, Habermannová Klára - Valouch Vojtěch (10), Horák Patrik, Dubový Tomáš (7), Svoboda Petr (10), Sedlářová Anna (1), Kolečář Adam (2), Pekař Adam (4), Zacpal Šimon (2)
20.5.2012 | Lenka Filipová | Přečteno: 1158x

Facebook

Partneři: