Litovel přivítá trenéry mládeže z celé republiky


Litovel přivítá trenéry mládeže z celé republiky
Oddíl házené Tatranu Litovel společně s Českým svazem házené pořádají o víkendu 12. a 13. ledna 2013 Konferenci mládeže 2013, která se uskuteční v areálu a sportovní hale ZŠ Vítězná v Litovli.

Do Litovle se tak sjede na 100 účastníků konference, především házenkářských trenérů z celé republiky. Tématem konference je "Trénink brankářů a pivotů v dorosteneckých kategoriích". Hlavním lektorem bude Juan Lorenzo Antón-García ze Španělska.

Obrázek
Juan Lorenzo Antón-García

Veškeré zázemí pro konferenci poskytne areál ZŠ Vítězná, který je na pořádání podobných akcí přímo ideální. Všechny součásti konference tak mohou proběhnout pod jednou střechou, od sportovní haly, přes konferenční místnost až po stravování.

Obrázek

Hlavní část konference bude probíhat přímo ve sportovní hale ve třech blocích v sobotu a v neděli. Pro praktické ukázky trenérské činnosti bude k dispozici naše družstvo mladších a starších dorostenců.

Obrázek

V prostorách sportovní haly bude během Konference instalována prezentace házenkářského oddílu, dalších sportovních organizacích v Litovli i města Litovel a jeho okolí.

Účastníkům pak doporučujeme ve volném čase navštívit četné litovelské hospůdky a restaurace k ochutnávce klasicky vařeného piva Litovel a dalších místních specialit.

Partneři akce:

Obrázek Obrázek  Obrázek  Obrázek  MOTEL BÁBEK
25.12.2012 | Radovan Šimek | Přečteno: 1049x

Facebook

Partneři: