Soustředění mládeže, Lipová-Lázně, 2.-9. srpna 2013


Soustředění mládeže, Lipová-Lázně, 2.-9. srpna 2013
V pátek 2. srpna odcestovalo 31 mladých litovelských házenkářů do městečka Lipová-Lázně, kde se v rámci týdenního soustředění zdokonalovali ve svých házenkářských dovednostech.

Hráči spolu s trenéry a vedoucími byli ubytováni v penzionu Chiranka, odkud dvakrát denně docházeli do nedalekého areálu hotelu Helios, kde probíhaly tréninky. Pro lepší efektivitu cvičení byli házenkáři podle věku rozděleni do 4 skupin, ve kterých během jednoho tréninku vystřídali 4 stanoviště, kde pod vedením jednotlivých trenérů procvičovali různé činnosti.    

Obrázek
Útočí Adam Krejčí. Více foto ve fotogalerii.


Přestože se sportoviště nacházelo v horské krajině, museli se hráči vypořádat s nadprůměrně vysokými teplotami. Proto jistě přišla vhod možnost ochladit se ve vlažné vodě. Ať už v malém bazénku před penzionem nebo v krytém bazénu v areálu hotelu.

Obrázek
Relaxace ve výřivce. Více foto ve fotogalerii.


Pro zpestření proběhlo také několik výletů. Nejprve se házenkáři prošli po okolních hřebenech Jeseníků, poté měli možnost prohlédnout si nedaleké jeskyně Na Pomezí a poslední den vyrazili na návštevu místního Fauna parku.

Obrázek
Z výletu na Lesní bar. Více foto ve fotogalerii.


O děti se na hřišti i mimo něj starali Lenka Filipová, Petra Vašíčková, Petr Habermann, Michal Baránek, Radovan Šimek, Martin Zifčák a Tomáš Macek. Poděkování patří také Davidovi Číhalovi, který všechny ve zdraví dovezl tam i zpět.
22.8.2013 | Michal Baránek | Přečteno: 1434x

Facebook