Úspěšný start starších mini


Úspěšný start starších mini
V neděli 15.9. zahájilo naše družstvo starších mini podzimní část sezony turnajem v Horce nad Moravou. Našimi soupeři byly týmy STM Olomouc, UP Olomouc, Horka 2003 a Horka 2004.

První dvě utkání jsme sehráli s týmy Horka 2004 a UP Olomouc. Obě utkání jsme vyhráli značným rozdílem a to i přes to, že jsme hráli většinu času jen se třemi hráči v poli. Základem úspěchu byl dobrý pohyb v útoku, přihrávky na volné spoluhráče a celková bojovnost týmu.

Našim třetím soupeřem bylo družstvo STM Olomouc. Již dopředu jsme věděli, že nás nečeká lehký soupeř. Celá jejich hra je sice založena na dvou hráčích, ti jsou ale daleko fyzicky vyspělejší než jejich vrstevníci a proto nám ze začátku utkání dělalo problém je ubránit. Tohoto nelehkého úkolu se ale nezalekli Ondra Stejskal s Jirkou Čučkou a svým protivníkům znepříjemňovali pobyt na naší polovině. Za to bych chtěla oba kluky pochválit. Další pochvalu zaslouží Klárka Habermannová za krásné zákroky v bráně a Natálka Kuxová za obrovskou bojovnost a dravost. Škoda jen našeho počátečního zaleknutí se soupeře a spousty neproměněných šancí, které se na celkovém výsledku utkání podepsaly.

V posledním utkání nás čekala domácí Horka 2003. Více jak polovina utkání byla vyrovnanou partií, poté jsme ale přitvrdili v obraně, rozhýbali se v útoku a hlavně zlepšili přesnost střelby. Zbytek času jsme pak odehráli zase pouze se třemi hráči v poli.

Na turnaji jsme tak zaslouženě obsadili druhé místo. Velkou pochvalu zaslouží všichni zúčastnění hráči za velkou bojovnost a touhu po vítězství. Navíc ke všem utkáním přistoupili zodpovědně a toho si velice cením.

Sestava a branky: Habermannová Klára (2), Kuxová Natálie (20), Svoboda Jiří (6), Čučka Jiří (8), Stejskal Ondřej (7), Uhlár Denis, Klanica Jiří (2), Skopal Matyáš (4), Maitner David (5)

Výsledky:   Tatran Litovel : Horka 2004     15:7
Tatran Litovel : UP Olomouc    16:7
Tatran Litovel : STM Olomouc  9:13
Tatran Litovel : Horka 2003     14:10
22.9.2013 | Petra Vašíčková | Přečteno: 986x

Facebook

Partneři: