Starší i mladší miniházená - oba celky úspěšné na turnaji v Kuřimi


Starší i mladší miniházená - oba celky úspěšné na turnaji v Kuřimi
Na svátek sv. Valentýna 14. 2. 2015 jsme se vydali na turnaj do Kuřimi. Kam odjela družstva starší miniházená ročník 2005 a mladší, ročník 2006. Oba celky byly velmi úspěšné. Starší si odváželi 4.místo a mladší 1.místo!

Starší  miniházená:
Kvůli nemocnosti a také jarním prázdninám jsme na turnaj putovali v 5 lidech, kdy jsme si na zápasy "půjčovali" dva hráče z mladší mini, kteří normálně hrají za starší, ale nyní vypomáhali u mladších.
Zápasů jsme svedli celkem 6, napřed 4 v tabulce každý s každým a poté, jelikož jsme skončili na 4.místě, další 2 zápasy o 3. - 5.místo.
Obrázek

Celkově se turnaj vydařil, jsem spokojená s předvedeným zápalem hry, ikdyž bylo zapotřebí hráčům důrazněji promluvit, aby jejich snaha a bojovnost byla lepší. Poté se zlepšila hodně obrana a v útoku, když jsme zlepšili pohyb, to vypadalo také velmi dobře. Hodně celků hrálo celý zápas osobní obranu a ikdyž na to nejsme moc zvyklí, poprali jsme se s tím zodpovědně.
V brance se prostřídalo hodně hráčů a dařilo se Vaškovi Najerovi a Míšovi Matečkovi. V útoku bojovali krásně Patrik Gallas, Lukáš Vogl a Áďa Zifčák, naopak v obraně se zlepšil David Šišma.

V bojích o 3. - 5.místo (Nové Veselí, Kuřim) jsme porazili opět Nové Veselí, a bronzové umístění nám uteklo jen o vlásek, až v sedmičkovém rozstřelu. Takže pěkné 4.místo.
Děkuji všem hráčům za krásná utkání a všem rodičům za vytvořenou atmosféru. (Filipová Lenka)

Litovel - Kuřim                   13:18
Litovel - Ivanka pri Dunaji    11:15
Litovel - Havlíčkův Brod       8:20
Litovel - Nové Veselí           14:6
Poslední dva zápasy nemám zaznačeno.

Sestava a branky: Matečka Michal (4), Šišma David (7), Vogl Lukáš (13), Vykydal Adam, Gallas Patrik (24), Najer Václav (4), Zifčák Adam (4)

Mladší miniházená:
Také družstvo mladších miniků odjelo na turnaj, do Kuřími,ale z důvodů nemoci jen se šesti hráči. I když nám hrací doba moc nevyhovovala, zápasy se hrály bez přestávky 1x 12 minut ,tak to kluci zvládli na jedničku. Svým pohybem a neustálou snahou získat míč, se nám dařilo soupeře přehrávat. Velice mne potěšilo s jakou jednoduchostí se kluci dostávali do šancí a dokázali je proměňovat a také to, že dokážou ve hře přemýšlet, zvednout hlavu a přihrát lépe postavenému spoluhráči. V bráně se prostřídali všichni,někomu se dařilo více, někomu méně, ale na všech byla vidět snaha. V obraně i útoku dominovali Vašek Najer a Áďa Zifčák, kteří již hrají za starší miníky, ale zdatně jim sekundovali Marťa Valouch, Štěpa Stejskal, Bruťa Dvořák a v neposlední řadě i Oliver Doležal, pro kterého to byl první turnaj. Kluci odehráli celkem 5 zápasů ,ve kterých nepoznali porážku a proto si zaslouženě odváželi zlaté medaile a pohár za 1.místo. Vašek Najer si navíc odvážel diplom za nejlepšího střelce turnaje.
Chtěl bych poděkovat všem rodičům za skvělou podporu během celého turnaje, ale hlavně klukům za skvěle odehrané zápasy. (Zifčák Martin)

Litovel - Jiskra Havlíčkův Brod      24:12
Litovel - SK Kuřim B                   16:5
Litovel - HC Zubří                      17:12
Litovel - SK Kuřim A                   17:11
Litovel - Sokol Nové Veselí          16:6

Sestava a branky: Vašek Najer (31) ,Áďa Zifčák (26) ,Marťa Valouch (17) ,Štěpa Stejskal (8) ,Bruťa Dvořák (6) , Oliver Doležal (2)
23.2.2015 | Lenka Filipová | Přečteno: 1515x

Facebook