Starší miniházená - na turnaji 6+1 v Ivančicích


Starší miniházená - na turnaji 6+1 v Ivančicích
Dne 16.5.2015  jsme vyjeli na další turnaj 6+1, kde jsme odehráli 4 utkání a to v čase 2 x 15 min. Turnaj jsme zakončili na výborném druhém místě.

První utkání jsme odehráli s domácím mužstvem z Ivančic, kde jsme disciplinovaným výkonem vyhráli o tři branky.
Druhé utkání jsme hráli s týmem HC Junior Zlín. Díky nedůrazné střelbě, i díky čtyřem neproměněným  sedmičkám, jsme utkání prohráli o branku.
Třetí utkání s týmem SHC Maloměřice jsme v prvním poločase vedli o 6 branek, ale po druhém poločase jsme již remizovali. Tento výsledek se až do konce utkání, ve velkém dramatu, nezměnil.
Poslední utkání, kde byla vidět na klucích únava z dlouhého turnaje, jsme hráli s TJ Tatran Bohunice, kde bylo k vidění opět velké drama, ale nakonec jsme vyhráli o jedinou branku.


Tatran Litovel  -  HK Ivančice            13:10
Tatran Litovel  -  HC Junior Zlín    12:13
Tatran Litovel  -  SHC Maloměřice            17:17
Tatran Litovel  -  TJ Tatran Bohunice    12:11

Pořadí:
1. HC Junior Zlín
2. Tatran Litovel
3. HK Ivančice
4. SHC Maloměřice
5. TJ Tatran Bohunice

Obrázek

Celkově, bych hodnotil turnaj v pozitivním duchu, ale máme ještě spoustu práce, abychom se nadále zlepšovali, a to hlavně ve střelbě a přehledu v útočné fázi hry, občas byly zbytečné přihrávky nebo naopak přihrávky nešly tam, kam měly.

Závěrem bych chtěl poděkovat vedení Tatranu Litovel, za umožnění vycestovat na tento turnaj.

Klanica Jiří

Sestava: Klanica Jiří (1) - Pavlík Jakub (9), Bartoň Matyáš (2), Skopal Matyáš (3), Gallas Patrik (2),  Vogl Lukáš, Zemánek Jan (4), Heibel Alex (3), Milo Vojtěch, Molnár Stanislav (1), Maitner David (22), Válek Šimon, Ryzí Michal (7)
30.5.2015 | Lenka Filipová | Přečteno: 1481x

Facebook