První místo mladších žáků na Brno cupu


První místo mladších žáků na Brno cupu
V sobotu 5.9.2015 se družstvo mladších žáků zúčastnilo turnaje Brno cup. Mezi soupeři z Brna, Ivančic, Valašského Meziříčí a Hustopečí jsme nenašli konkurenta a získali první místo. Po turnaji na hráče navíc čekala odměna v podobě extraligového utkání mezi domácím Brnem a Plzní. Náš tým si ho velmi užil a odvezl si domů spoustu zážitků a také pár fotek s hráči z Plzně. Věřím, že spousta našich hráčů tímto získala velkou motivaci na sobě dále pracovat.

Turnaj se hrál systémem každý s každým, hrací doba byla 2x15 minut.
Ve všech čtyřech utkáních jsme byli jasně lepším týmem a své soupeře jsme převyšovali rozdílem třídy. Podle průběžných turnajových výsledků jsme se nejvíce obávali družstva z Hustopečí. To s námi ale dokázalo držet krok pouze prvních pět minut a poté bylo utkání plně v naší moci. Překvapivě nejhorší utkání jsme sehráli s nejslabším soupeřem, týmem z Ivančic. Ač jsme našim hráčům kladli na srdce, že soupeře nesmí podcenit a do utkání se mají vrhnout, byla naše hra velmi rozladěná. Obrana byla velmi laxní a v útoku nás trápili ztracené míče a neproměněné šance.

Ve všech utkáních si každý pořádně zahrál. Naší velkou zbraní je tvrdá obrana. Bylo vidět, že soupeři se často báli chodit dovnitř a raději stříleli zcela zbytečně z deseti metrů. V útoku předvádíme rychlou házenou. Na každém postu máme velmi šikovné hráče, kteří své šance proměňují. Za zmínku stojí Marek Spurný na levém křídle, který je nejen rychlý a bystrý hráč, ale jeho střelba je přesná a brankaři nemají šanci. Samozřejmě musím pochválit všechny zúčastněné hráče za předvedené výkony, ale musím připomenout, že neustále máme dost práce před sebou.

Příští víkend nám již začíná sezona. Pevně věřím, že navážeme na dobré výsledky a ukážeme vše, co umíme.

Výsledky:
Litovel : Brno   18:8
Litovel : Ivančice   21:12
Litovel : Valašské Meziříčí   27:7
Litovel : Hustopeče   17:10

Sestava a branky:
Habermannová, Uhlár - Dubový (6), Zemánek (2), Liška (6), Skopal (1), Kuxová (14), Maitner (6), Spurný (17), Svoboda (8), Stejskal (4), Krejčí (20)
6.9.2015 | Petra Vašíčková | Přečteno: 1309x

Facebook

Partneři: