Litovelské derby mladších žáků ovládli hráči Tatranu


Litovelské derby mladších žáků ovládli hráči Tatranu
O víkendu pokračovaly krajské soutěže starších a mladších žáků a obě naše družstva se mohla radovat z vítězství.

Starší žáci se po týdnu opět utkali s týmem STM Olomouc B. Také druhé vzájemné utkání těchto soupeřů přineslo vyrovnaný souboj se šťastným koncem pro Litovel. Zhodnocení obou utkání proti STM Olomouc B čtěte v samostatném komentáři trenérky Petry Vašíčkové.
  
Liga Olomouckého kraje starších žáků:
STM Olomouc B - Tatran Litovel   21:24 (10:11)
Sestava a branky Litovle: Vitoul, Uhlár - Krejčí 12/2, Růžička 5, Spurný 3, Kršek 2, Stejskal 1, Maitner 1, Zemánek, Coufal, Kubáček, Svoboda

K prestižnímu utkání proti DHK Litovel nastoupili mladší žáci. Přestože naši hráči zvítězili jasným rozdílem, nebyla trenérka Lenka Filipová s výkonem svých svěřenců příliš spokojená.

"Místo toho, aby si hráči vyzkoušeli vše, co se na trénincích učí, tak zahazovali spoustu šancí a zbrkle stříleli při přechodu do útoku. Zbrklost a soustředěnost je to, na čem musíme hodně pracovat. Hráči si musí sami sáhnout do svědomí, zda se chtějí zlepšovat nebo zůstat pořád miniházenkáři. Nicméně musím kluky pochválit za zdařilejší osobní obranu. V této činnosti se nám daří dělat pokroky,"  hodnotila zápas trenérka mladších žáků.
    
Liga Olomouckého kraje mladších žáků:
DHK Litovel - Tatran Litovel   10:23 (7:13)
Sestava a branky Litovle: Bartoň, Klanica - Pavlík 5, Skopal 5, Gallas 5/1, Heibel 3/1, Ryzí 2, Vykydal 1, Vogl 1, Spitzer 1, Vašíček, Molnár, Kalousek, Rosík
2.11.2016 | Michal Baránek | Přečteno: 574x

Facebook