Hráčský minirozhovor: Utkání v Karviné musíme zvládnout daleko lépe


Hráčský minirozhovor: Utkání v Karviné musíme zvládnout daleko lépe
Zápas proti celku Lovci Lovosice nevyšel podle našich představ, ale nevěšíme hlavu a připravujeme se na nadcházející kolo, říkají před zápasem s Karvinou Jiří Mičola a Jiří Kozlovský.

1) Máme za sebou první zápas jarní části extraligy proti Lovosicím - jak byste ho ze svého pohledu zhodnotili?

Jiří Mičola: Myslím si, že první poločas jsme jakž takž zvládli a do druhého poločasu jsme šli s cílem vymazat ten rozdíl 4 branek a zlepšit obranu a udělat méně technických chyb, což se nám hrubě nepovedlo a zápas dopadl tak, jak dopadl a prohráli jsme o 11 branek.
Jiří Kozlovský: Určitě se utkání těžko hodnotí a souhlasím s Jirkou Mičolou, hlavně nás zklamala naše střelba a také náš útok, který jsme chtěli zlepšit. Plus nás vychytal Artur Adamík, kdy Lovosice ve druhé půlce hodně podržel.

Obrázek


2) Jaký byl váš pohled na taktiku, se kterou jsme do tohoto zápasu šli?

Jiří Mičola: Taktika byla určitě eliminovat lovosický rychlý přechod do útoku, což znamená Motl v trhácích, což se nám nepodařilo a v útoku jsme měli za úkol ukázat věci, co jsme měsíc pilovali.
Jiří Kozlovský: Do utkání jsme šli s nějakým záměrem, který bohužel nevyšel i kvůli mnoha technickým chybám, co jsme předvedli. Chtěli jsme lépe bránit Jirku Motla, ale i tak se pak prosazovali jiní hráči jako třeba Klimt.

3) Tento víkend nás čeká další utkání, a to na půdě Karviné, co myslíte, že bude potřeba změnit, abychom mohli v zápase uspět a získat dva body?

Jiří Mičola: Já si myslím, že musíme zlepšit střelbu, a hlavně udělat méně technických chyb, aby proti nám nebylo tak velké množství rychlých protiútoků, které chceme eliminovat.
Jiří Kozlovský: K tomu nemám moc co dodat, určitě chceme utkání zvládnout daleko lépe než proti Lovosicím - udělat méně chyb a také ukázat věci, na kterých jsme pracovali v přípravě.
11.2.2017 | admin | Přečteno: 875x

Facebook