Z venkovních zápasů přivezli body pouze mladší dorostenci


Z venkovních zápasů přivezli body pouze mladší dorostenci
O víkendu se již naplno rozjely také druholigové soutěže. Litovelské celky se představily na hřištích soupeřů. Z vítězství se mohli radovat mladší dorostenci, zatímco muži B a starší dorostenci prohráli.

V zápase mužů B ve Vsetíně se po dlouhé pauze objevili v dresu Litovle Jakub Dolák a Josef Pohlmann. Výkon našeho týmu byl bohužel výrazně ovliněn červenou kartou, kterou hned v úvodu dostal kanonýr Jakub Schmalz. Litovelský celek se pak celý zápas trápil v útoku a ze Vsetína odjížděl s vysokou porážkou.

2. liga mužů:

KH Zbrojovka Vsetín - Tatran Litovel B   29:18 (13:8)
Sestava a branky Litovle: Malínek, Navrátil - Dolák 4, Šimek 3, Kuchař 3, Přikryl 3, Hrbček 2, Schmalz 1, Číhal D. 1, Pohlmann 1, Aleš, Zapletal, Knébl P.

Nedařilo se ani starším dorostencům. Ti sice odehráli na půdě Zlína vyrovnané utkání, ale nakonec se museli smířit s porážkou o 2 branky. Jediným úspěšným celkem tak byli mladší dorostenci, kteří přesvědčivě vyhráli v Olomouci a stále si tak drží průběžné 2. místo v druholigové tabulce.        

2. liga starších dorostenců:

HC Zlín - Tatran Litovel   26:24 (12:11)
Sestava a branky Litovle: Sedlář, Navrátil, Pekař - Číhal D. 8, Štencl 3, Chytil 3, Vincour 3, Čikl 3/1, Přikryl 2, Kráčmar 1, Maksant 1, Protivánek, Valouch

2. liga mladších dorostenců:

STM Olomouc - Tatran Litovel   23:29 (6:10)
Sestava a branky Litovle: Pekař - Protivánek 9/1, Čikl 7/3, Valouch 5, Coufal 5, Hemelka 3, Faltýnek, Vitoul
20.2.2017 | Michal Baránek | Přečteno: 521x

Facebook