Extraliga mužů: Sokol Nové Veselí – Tatran Litovel 25:22 (12:10)


Extraliga mužů: Sokol Nové Veselí – Tatran Litovel 25:22 (12:10)
Domácí, kteří hájí v nadstavbě devátou příčku v soutěži, nastoupili do úvodního nadstavbového duelu proti poslední Litovli.

Veselští Sokoli nastoupili bez letošní velké opory Schamse a svého druhého nejlepšího střelce Štěrby. Také hosté se delší dobu potýkají s absencí klíčových hráčů, např. Kozlovského nebo Mičoly.

Přes nepostup do play-off slušně zaplněná hala sledovala utkání plné technických chyb, v němž hrály prim obrany obou celků. Litovel se držela naděje na bodový zisk, ale i jí chyběla větší produktivita v útoku. Výsledkem bylo pouze 22 branek v domácí sítí, což je pro Litovel čtvrtá nejhorší střelecká bilance v celé sezóně (Hanáci zaznamenali nejméně branek v předchozím utkání 22. kola na Dukle, kde skórovali osmnáctkrát). Domácí favorité tak tedy přes absence a slabší projev v útočné fázi vybojovali důležitou výhru, po které mají na 10. příčku už čtyřbodový náskok.

Obrázek
Tvrdé souboje sváděl nejen Tomáš Bechný. Foto: Pavel Štěpánek. Více foto ve fotogalerii.


Sestavy a branky:
Sokol Nové Veselí: Šimovček, Studený – Dolejší 7/3, Nejdl 4, Chosik 3, Skalický 3, Suchánek 2, Sekulič 2, Najman 2, Štohanzl 1, Ptáčník 1, Veselý, Burnazovič, Bartůněk, Melichar, Nedvěd

Tatran Litovel: Prauzek, Pšenica – Bechný 7/1, Barabáš 3, Smékal 3,  Hub 3, Nedoma 2/1, Nantl 1, Šmíd 1, Dolák 1, Pernička 1, Macek, Havlíček

Rozhodčí: Králíček - Letev
Sedmičky: 3 – 2
Vyloučení: 6 – 3
Diváci: 350
26.3.2017 | admin | Přečteno: 985x

Facebook