Starší i mladší žáci utrpěli první letošní porážky


Starší i mladší žáci utrpěli první letošní porážky
Dva zápasy odehráli minulý týden starší a mladší žáci. Starší žáci si na své konto připsali vítězství a porážku. Mladší žáci dvakrát prohráli o gól.

Liga Olomouckého kraje starších žáků:

Tatran Litovel – HBC 1966 Olomouc   25:20 (15:12)

V úvodní části zápasu starších žáků proti Olomouci dominovaly útoky nad obranami. Mírné vedení si udržovali hráči Olomouce. V závěru poločasu však naši hráči díky pěti brankám v řadě skóre utkání otočili. V druhém poločase oba týmy zdůraznily obranu. Litovelští házenkáři si stále udržovali náskok. Ten se jim ovšem dlouho nedařilo navýšit a pět minut před koncem vedli pouze o jednu branku. Závěr však domácí hráči zvládli výborně a zápas dovedli do vítězného konce.

Sestava a branky Litovle: Uhlár – Krejčí 7/1, Dubový 6/3, Růžička 5, Coufal 3, Maitner 2, Stejskal 2, Zemánek  

Obrázek
Více foto ve fotogalerii.


Cement Hranice – Tatran Litovel   21:17 (10:8)

Sestava a branky Litovle: Uhlár – Krejčí 9/5, Coufal 3, Dubový 2, Růžička 2, Stejskal 1, Zemánek, Maitner, Kubáček  

Liga Olomouckého kraje mladších žáků:

Tatran Litovel – HBC 1966 Olomouc   22:23 (10:13)

V prvním poločase utkání proti celku HBC Olomouc naši hráči prakticky vypustili osobní obranu, málo se nabízeli pro míč, což vedlo ke zvyšování skóre na straně soupeře. Litovelskému týmu pomohla poločasová porada a v druhé části zápasu začal náskok soupeře pomalu stahovat. Nejvíce se ukázal Kuba Pavlík, kterému se dařilo na postu spojky. Dobře začala pracovat také obrana a naši házenkáři se dokázali dostat do vedení. Kvůli nepovedené koncovce a nešťastnému gólu v posledních sekundách zápasu však nakonec prohráli o jeden gól.

Sestava a branky Litovle: Vykydal, Doležal – Pavlík 7, Zifčák 5/1, Ryzí 5/2, Najer 4, Válek 1, Vogl, Vašíček, Heibel, Kalousek, Matečka  

Obrázek
Více foto ve fotogalerii.


DHK Zora Olomouc – Tatran Litovel   27:26 (14:13)

V zápase na půdě družstva Zora Olomouc předvedl náš tým mnoho chyb a nevhodný pohyb po hřišti. Díky tomu se dívky z Olomouce dostaly do snadného vedení. V druhém poločase se házenkáři Litovle opět zvedli a dokázali zápas otočit. Ke konci zápasu se ovšem dívky dostaly do dvoubrankového vedení, které již naši hráči nezvládli dorovnat. Litovelským házenkářům dělala problém obrana, kde nedokázali ubránit jednoduché seběhy dívek. V budoucnu je třeba zapracovat také na pohybu v útoku.

Sestava a branky Litovle: Vykydal, Doležal – Pavlík 8, Kalousek 5/1, Najer 5/1, Zifčák 3, Ryzí 3, Heibel 1, Vogl 1, Vašíček, Matečka, Urban
3.10.2017 | Michal Baránek | Přečteno: 643x