Hráči Marek Vincour a Jiří Protivánek budou hostovat v extraligových Hranicích


Hráči Marek Vincour a Jiří Protivánek budou hostovat v extraligových Hranicích
Dva mladí hráči Tatranu Litovel budou od února hrát v týmu Cementu Hranice, který je účastníkem Strabag Rail Extraligy mužů, jediné profesionální mužské házenkářské soutěže, která má výjimku a může hrát. Naše hráče si vyhlédl trenér Cementu Jaroslav Hudeček.

"Jak hráči, tak my jako klub jsme tuto příležitost jen přivítali, pokud má z našeho celku alespoň někdo možnost normálně trénovat a hrát, tak ať hraje," přibližuje manažer oddílu Karel Zmund.

"Přes zimní přestávku jsme museli vyřešit několik zranění hráčů v týmu Hranic," zmiňuje trenér Hranic Hudeček. "Nejprve se kluby dohodli na zapojení Vincoura a Protivánka do tréninku a poté co ukázali, že mohou být platnými hráči, jsme s litovelským klubem dojednali limitovaný přestup," dodává zkušený trenér.

Obrázek
Jiří Protivánek a Marek Vincour


"Dohoda mezi kluby je navíc taková, že v případě rozběhnutí zápasů první ligy v jarní části soutěže se limitované přestupy zruší a oba hráči budou hrát v Litovli," dodává Karel Zmund.

Oba hráči jsou narozeni v roce 2000 a oba disponují výškou skoro 2 metry a hrají na leví spojce. Přejme jim v extraligovém týmu mnoho úspěchů.
10.2.2021 | Radovan Šimek | Přečteno: 1497x