Všechna naše utkání do konce roku odložena!


Všechna naše utkání do konce roku odložena!
Vysoký výskyt nemoci COVID-19 v našem regionu se nevyhýbá ani našim družstvům. Vzhledem k několika izolacím a karanténám nebudou naše družstva hrát tento víkend, ani příští víkend, který je navíc posledním hracím termínem před zimní přestávkou. Starší žáci museli zrušit také přípravný turnaj v pražském Chodově. Aktuálně všichni hráči hlásí lehký průběh nemoci.

Odložena jsou tak utkání:

27.-28. listopadu:
muži v Hustopečích
starší dorost také v Hustopečích
junioři ve Frýdku-Místku
mladší dorost doma se Zubřím B

4.-5. prosince:
muži doma s Bystřicí p.H.
starší dorost doma s Opavou
junioři doma s Lesanou Zubří

V první lize mužů jsou odložena o posledním listopadovém víkendu také utkání Vršovic v Bystřici p.H. a Chodova ve Velké Bystřici.

O nových termínech utkání vás budeme informovat. Ve všech případech předpokládáme termíny až v druhé polovině ledna.

"Vzhledem k sílící epidemii a zákonitostem sportovní přípravy nelze utkání odehrát před Vánocemi. Hráči po prodělané nemoci a karanténě musí znovu nabrat především kondici, jinak pro ně může být utkání hrané v maximálním nasazení i nebezpečné. A to jsou minimálmě 2-3 týdny," popisuje zkušený trenér Lubomír Krejčíř. "Navíc je velké riziko, že při sílící epidemii bude do Vánoc nemocný nebo v karanténě někdo další ať už z našich družstev nebo družstev soupeřů, po novém roce bude situace jistě jiná a doufáme, že lepší," dodává předseda oddílu Radovan Šimek.
27.11.2021 | admin | Přečteno: 700x