Mladší žáci hráli doma i v Hranicích


Mladší žáci hráli doma i v Hranicích
Mladší žáci měli tentokrát naplánované dva turnaje. Na sobotním domácím turnaji se představilo družstvo "A". Družstvo "B" jelo v neděli do Hranic. V sobotu se žákům moc nedařilo a získali pouze bod za remízu s Osekem a s Žeravicemi prohráli. Nedělní turnaj byl o poznání lepší, kdy "B" mladších žáků sice prohrálo první zápas s domácími Hranicemi, ale ve druhém si připsalo první letošní body za výhru nad Uničovem.

Liga Olomouckého kraje - mladší žáci: Tatran Litovel A - Sokol Osek nad Bečvou 19:19 (10:6)

Marek Vincour, trenér mladších žáků: "Před prvním sobotním utkání jsme úplně nevěděli co od soupeře čekat. Bohužel za nepovedený průběh téměř celého zápasu jsme si mohli úplně sami. Nekoncentrovanost, ospalost a nulová bojovnost znamenala, že jsme se celý zápas trápili. Jediný kdo zaslouží pochvalu je Oliver Šuba, na kterém byla vidět chuť hrát a se zápasem něco udělat. Když už jsme se trochu probrali a odskočili soupeři na 5 branek přišlo uspokojení že je vyhráno. Nebylo, a v posledních vteřinách jsme ještě my byli ti kdo musel dotahovat remízu."

Sestava a branky: Šuba 6/1, Holub 4/1, Dvořák 3, Doležal 2, Listopadová 2, Bělejová 1, Coufal 1, Brix, Coufal, Hladík, Masárech, Neudik, Šenkýř, Vaverka, Zatloukalová.

Liga Olomouckého kraje - mladší žáci: Tatran Litovel A - SK Žeravice 25:32 (11:16)

Marek Vincour, trenér mladších žáků: "Ve druhém zápase se určitě aspekty zlepšily, ale na body to tentokrát nestačilo. Soupeř z Žeravic hrál velmi kvalitně a hlavně spoluprací s pivotem nám dělal velký problém. Nezbývá než tuto sobotu hodit za hlavu, na tréninku si k tomu ještě něco říct a pokračovat v práci."

Obrázek
Stella Listopadová při jednom ze svých útoků. Foto: Kamil Lachnit. Více foto ve fotogalerii.


Sestava a branky: Listopadová 6, Bělejová 5, Vaverka 4, Doležal 3, Holub 3/1, Šuba 2, Coufal 1, Masárech 1, Brix, Coufal, Dvořák, Hladík, Šenkýř, Zatloukalová.

Liga Olomouckého kraje - mladší žáci: Cement Hranice - Tatran Litovel B 38:24 (18:11)

Marek Vincour, trenér mladších žáků: "Hodně jsem dětem kladl na srdce slovo bojovnost, kterou jsem měl po sobotě stále v hlavě. A nemám dětem co vytknout. Samozřejmě během obou zápasů byla spousta zbytečných chyb, ale s tím se počítá a chybami se člověk učí. Soupeř z Hranic byl první zápas trochu na jiné úrovni, ale i přesto jsme dokázali vstřelit krásných 24 branek a předvést spoustu hezkých akcí. Po zápase jsme si řekli, že pokud výkon zopakujeme hned druhý zápas s Uničovem, tak bychom si mohli připsat první sezonní výhru."

Sestava a branky: Bělejová 8, Vaverka 7, Dolák 3, Hladík 2, Masárech 1, Šenkýř 1, Švarcová 1, Zatloukalová 1, Dragoun, Šalamon, Tomanová.

Liga Olomouckého kraje - mladší žáci: Tatran Litovel B - Házená Uničov (v Hranice) 26:15 (14:10)

Marek Vincour, trenér mladších žáků: "Od začátku nebylo pochyb o tom, kdo chce více tuhle výhru urvat. Výbornou práci v obraně střídali pohledné akce v útoku. Dařila se nám i souhra s pivotem a i díky tomu se krásně rozdělily góly mezi většinu hráčů. Nesmím zapomenout na výbornou podporu v hledišti. Já osobně si velmi spravil náladu po sobotě a ještě jednou chválím všechny děti za předvedené výkony."

Sestava a branky: Bělejová 5, Vaverka 4, Zatloukalová 4, Hladík 3, Šenkýř 3, Švarcová 2, Masárech 1, Šalamon 1/1, Dolák, Dragoun, Tomanová.
24.10.2024 | Pavel Valouch | Přečteno: 34x