Starší dorost: Tatran Litovel - TJ Bystřice pod H. 34 : 19 ( 16 : 6 )


Starší dorost: Tatran Litovel - TJ Bystřice pod H. 34 : 19 ( 16 : 6 )
V devátém kole podzimní části soutěže jsme doma hostili soupeře ze spodní části tabulky. Předpoklad výhry na domácím hřišti jsme splnili výhrou a ziskem dalších dvou bodů.

Do utkání jsme nastoupili bez dvou hráčů. Jeden po operaci, druhý nemocný. Od počátku utkání jsme bránili obranou 1:5. Soupeř neměl žádné výrazné střelce ani hráče rychlých nohou, takže náš vysunutý obránce operoval hodně před devítkou a ostatní obránci se posunovali skoro po 9 metrech a vypíchávali soupeři nahrávky. V útočné fázi jsme hráli na jednoho pivota. Začátek utkání tradičně naše spojky začaly nepřipravenou střelbou přes obranu. Teprve po 10 minutách začaly střílet brankáři do spodní části branky a dostavil se výsledek. Několikrát dobře zaběhl hráč z křídla, začalo se dařit v dohrávkách na volného pivota. Přidali jsme několik rychlých útoků  a za poločas jsme si nahráli slušný náskok 10 branek.

      Obraz hry druhé půle utkání se u obou družstev nezměnil. Soupeř se pokoušel hrou na dva pivoty rozbít naši vysunutou obranu, ale to jsme překazili osobní obranou jedné ze spojek. I přes neproměnění několika 7 m hodů a po spoustě technických chyb a ztrát míčů se nám dařilo navyšovat skóre utkání. Soupeř přidával branky pouze po našich hrubých chybách, jinak se těžko dostával přes naši obranu do brankových šancí. Utkání jsme vyhráli a už celý průběh  nám dovolil nechat déle hrát i hráče, kteří nejsou tak vyhraní a nemají dosud tolik herních zkušeností.

Sestava/branky: Konšel 11, Anton 9, Gottfried 5, Sléha J. 3, Aleš 2, Navrátil 2, Čapák 2, Robenek.

Brankáři: Krejčí, Sléha M.

Trenér Sitár Viliam, asistent trenéra Miller Stanislav, vedoucí družstva Macek Jiří
Hodnotil Sitár Viliam, zapsal Macek Jiří
11.11.2009 | Jiří Macek | Přečteno: 858x