Starší dorost: Tatran Litovel - TJ Sokol Luhačovice 43 : 26 ( 23 : 8 )


Starší dorost: Tatran Litovel - TJ Sokol Luhačovice 43 : 26 ( 23 : 8 )
Ve třetím kole jarní části soutěže jsme hostili  současně posledního z tabulky.  Povinností bylo vyhrát, to se potvrdilo a body zůstaly oprávněně doma.

Utkání začalo naší obranou 0:6 bez vyrážení proti soupeři, pouze s posunováním a blokováním. V útoku jsme hráli na jednoho pivota. Od počátku  jsme soupeři, dle předpokladu, odskakovali branku za brankou. V obraně naši hráči drželi stanovenou taktiku. Soupeř neměl žádného výrazného střelce a proto se neprosazoval. V útoku naše spojky dobře střílely i zakončovaly dohrou na pivota, který dobře a úspěšně střílel. Jednoznačný průběh utkání se udržel až do konce poločasu.

     V druhém poločase byl obraz hry stejný, jenže naši hráči, vědomí si dostatečného náskoku, přestali dodržovat stanovenou taktiku v obraně. Začali vybíhat z obrany ve snaze získat míč. Tím jsme otvírali obranu, čeho soupeř využíval a trestal nás brankami z křídel a pivota. V útoku jsme nepřipraveně stříleli  a ztráceli míč technickými chybami. K tomu se přidalo opět zbytečné vylučování a soupeř stahoval náš brankový náskok. Ne pěkné tréninkové utkání z naší strany skončilo výraznou výhrou proto, že soupeř byl o třídu slabší.

Trenéři jsou spokojeni pouze s prvním poločasem, v druhém si naši hráči nechali vnutit soupeřovu hru.

Sestava/branky: Nedoma 9, Aleš 7, Anton 6, Albrecht 4, Konšel 4, Sléha J. 3, Šmíd 3, Janáček 3, Navrátil 2, Gottfried 2.

Brankaři:  Sléha M., Krejčí.

Trenér Sitár Viliam, vedoucí družstva Müller Stanislav
Hodnotil Sitár Viliam, zapsal Macek Jiří
3.3.2010 | Jiří Macek | Přečteno: 687x