Mladší miniházená - turnaj ve Velké Bystřici 17.4.


Mladší miniházená - turnaj ve Velké Bystřici 17.4.
V neděli jsme společně s družstvem DHK Litovel zavítali na turnaj do Velké Bystřice, kde jsme se navíc potkali v zápasech s oběma celky Velké Bystřice. V turnaji se nám zpočátku moc nedařilo, ale v dalších zápasech to bylo o poznání lepší a celkové 2. místo bylo zasloužené.

K prvnímu zápasu jsme nastoupili proti celku Velké Bystřice A, věděli jsme, že to bude těžký soupeř a také se nám to od prvních minut potvrzovalo. Bohužel se nám nedařilo ubránit jednoho střelce, který se lehce dostával přes obranu a nastřílel hodně laciných branek. Jinak další střelce jsme pouštěli do možností minimálně. V útoku se nedařilo prosazovat střelcům a tak jsme v utkání vstřelili pouhých 5 branek. Tak máme aspoň, co vylepšovat.
Magda (2), Natálka (1), Vojta (1) a Romeo (1).

Další zápas proti Velké Bystřici B, již byl o poznání lepší, kde se o celkový počet 11 branek rozdělilo hned 6 hráčů. Dobrá obrana a někdy rychlé přechody do útoků přinášel šance střelcům a ikdyž byla někdy škoda zahozených šancí, tak jsme zápas dotáhli do vítězného konce.
Magda (3), Vojta (3), Adam (2), Natálka (1), Tonda (1) a Romeo (1).

V posledním zápase jsme se utkali s DHK Litovel, kde se dařilo střelecky i v obraně. Zápas jsme zvládli bez problému.
Vojta (4), Natálka (3), Adam (3), Romeo (3), Richard (2) a Magda (2).

Celkově hodnotím turnaj jako dobrý, chyby v obraně či v útoku se musíme snažit postupně odstraňovat. Pochvalu si zaslouží nováčci v sestavě Jirka a Marek, kteří byli na turnaji vůbec poprvé a házenou hrají několik měsíců. Dařilo se i oběma brankařkám Kláře a Natálce.
Poděkovat bych chtěla i  rodičům a dalším rodinným příslušníkům, že nás při našich cestách stále doprovázejí a povzbuzují hráče k dobrým výkonům. Ceníme si toho.

Výsledky:
Litovel - Velká Bystřice A  5:21
Litovel - Velká Bystřice B  11:5
Litovel - DHK Litovel         17:6
Celkově jsme obsadili 2.místo.
Sestava a branky: Habermannová Klára, Kuxová Natálie (5) - Pinkava Vojtěch (8), Foretová Magdaléna (7), Krejčí Adam (5), Bican Alois Romeo (5), Forét Richard (2) a Hekal Antonín (1)

Příští turnaj se koná doma v Litovli 8.5. na hale od 12.hod, pořadatelem je DHK Litovel.
18.4.2011 | Lenka Filipová | Přečteno: 953x