Zveme Vás na tradiční turnaj O pohár města Litovle


Zveme Vás na tradiční turnaj O pohár města Litovle
V sobotu 20. srpna 2011 se uskuteční již 52. ročník tradičního házenkářského klání mužů - turnaj O pohár města Litovle. Letošní ročník bude opět kvalitní a mezinárodní. Pozvání přijaly týmy MŠK Považská Bystrica (SK), ASPR Zawadzkie (PL), Strojár Malacky (SK) a HK Královo Pole Brno, které samozřejmě doplní celek domácího Tatranu.

Týmy se utkají systémem každý s každým 2x 20 minut. Hrát se bude od 9 hodin v hale ZŠ Vítězná v Litovli, vyhlášení výsledků a předání cen je naplánována na půl šesté odpoledne. Vítěz turnaje převezme putovní křišťálový pohár s jedenapadesáti jmenovkami předchozích vítězů.

Obrázek  Obrázek  Obrázek  Obrázek  Obrázek


Papírově nejsilnějším celkem je MŠK Považská Bystrica - 2. tým loňského ročníku slovenské extraligy. Dalším, tentokrát českým, extraligovým celkem na turnaji bude HK Královo Pole Brno, hrající ve spodní polovině tabulky. Obhajovat loňské a předloňské vítězství bude v Litovli již dobře známý polský celek ASPR Zawadzkie hrající polskou 1. ligu. Po dlouhé době a možná i poprvé bude v Litovli startovat celek Strojár Malacky, hrající slovenskou 1. ligu.

Obrázek


Srdečně zváni jsou všichni příznivci litovelské házené. Přijďte v hojném počtu podpořit domácí borce a vytvořit výbornou atmosféru, jak se v Litovli sluší a patří.

Program turnaje:
9:00HK Královo Pole - Tatran Litovel
9:50ASPR Zawadzkie - Strojár Malacky
10:40Zahájení turnaje
10:50MŠK Považská Bystrica - HK Královo Pole
11:40Tatran Litovel - ASPR Zawadzkie
12:30Strojár Malacky - MŠK Považská Bystrica
13:20HK Královo Pole - ASPR Zawadzkie
14:10Tatran Litovel - Strojár Malacky
15:00ASPR Zawadzkie - MŠK Považská Bystrica
15:50Strojár Malacky - HK Královo Pole
16:40MŠK Považská Bystrica - Tatran Litovel
17:30Vyhlášení výsledků
12.8.2011 | admin | Přečteno: 1491x