Starší miniházená - První turnaj v podzimní části miniházené


Starší miniházená - První turnaj v podzimní části miniházené
V neděli 11.9.2011 zavítalo družstvo starší miniházené ke svému prvnímu turnaji do Olomouce, kde nás kromě pořádajícího družstva STM Olomouc, čekalo družstvo ze Senice n. H. a nováček soutěže Horka nad Moravou.

První zápas, byl jako vždy napínavý až do samotného konce. Nejprve jsme se přetahovali o nějakou tu branku a postupem času si soupeř vytvořil (sice malé, ale stačilo to) dvoubrankové vedení, které stále udržoval až do konce zápasu. Byla to škoda, celé družstvo se snažilo, ale v útoku se nám nedařilo zakončovat nebo jsme zbytečně ztráceli míč.

Ve druhém zápase proti nováčkovi v soutěži se nám vedlo docela dobře, i když někteří hráči ze soupeřova družstva byli o hlavu větší, tak jsme si v tomto zápase nevedli vůbec špatně, chyběl jen lepší pohyb po hřišti a lepší proměňování brankových příležitostí.

V posledním zápase proti domácímu celku se nám vůbec nedařila obrana proti rychlým útokům soupeře a tento zápas byl v režii právě soupeřů. Chyběl zde opět pohyb a aktivnější přístup v obraně.

Obrázek


Celkově však hodnotím turnaj jako dobrý, někteří hráči byli na takovém to turnaji úplně poprvé a těch pár tréninků, které jsme měli, nemohli pro sehrání hráčů stačit, ale na druhou stranu, také víme, kde jsou chyby a co musíme určitě do příště vypilovat.

Výsledky:
Tatran Litovel - Senice na Hané         11:13
Tatran Litovel - Horka nad Moravou      9:12
Tatran Litovel - STM Olomouc A          5:17

Celkové umístění v turnaji bylo 4. místo.
Sestava a branky: Navrátil Dominik - Kolečář Adam, Svoboda Petr, Valouch Vojtěch (8), Forét Richard, Dubový Tomáš (2), Sedlář Šimon (3), Kuxová Natálie (7), Pinkava Vojtěch (3), Faltýnek Pavel, Hekal Antonín (1), Novotný Andreas (1)
13.9.2011 | Lenka Filipová | Přečteno: 2118x