Mladší miniházená - mladší miniházená absolvovala 3. turnaj sezóny


Mladší miniházená - mladší miniházená absolvovala 3. turnaj sezóny
V sobotu 8. 10. 2011 jsme s týmem mladší miniházené odjížděli na 3. turnaj sezony 2011/2012, který pořádal TJ STM Olomouc.
Našimi soupeři byly týmy Velké Bystřice, DHK Vítězná Litovel a pořádající TJ STM Olomouc.

Tento turnaj se nám podle mého názoru vydařil a výkon hráčů byl naprostým opakem výkonu, který předvedli na turnaji v Senici.
Hráči se snažili dodržovat pokyny trenérů a uplatňovat věci, které se učí na tréninku - náběh hráče bez míče do volného prostoru, přihrávka nejbližšímu volnému hráči, snaha o střelbu a nebojácný přístup k zápasu.
Musím celý tým pochválit za jejich předvedenou hru během celého turnaje a především v zápasech proti družstvům, která do mladší miniházené zařazují hráče, kteří věkově spadají do starších kategorií.

Po výsledcích

Tatran Litovel - DHK Vítězná Litovel 12:9
STM Olomouc - Tatran Litovel 11:7
Tatran Litovel - Velká Bystřice 15:6

jsme se umístili na pěkné stříbrné pozici.

I přes toto pěkné umístění nesmíme "usnout na vavřínech" a dále tvrdě pracovat.
Příkladem takovéto práce a snahou o zlepšování sebe sama je Jirka Klanica, který se dokázal svou pílí markantně zlepšit.  Jsou však i hráči, kterým neustále připomínáme základní věci, a bohužel nejsou schopni sladit svůj pohyb při přihrávce nebo střelbě.
Věřím, že tyto problémy překonáme a budeme ve výkonnosti "prudce" stoupat a začnou se během zápasů více prosazovat i jiní hráči než Adam s Natálkou.

Sestava (branky): Natálka Kuxová (16), Adam Krejčí (15), Marek Spurný, Jiří Svoboda (1), Ondra Stejskal, Jirka Klanica, David Maitner (1), Radek Dubový (1), Honza Kubáček.

Na závěr bych chtěl opět poděkovat rodičům za skvělé povzbuzování týmu.
21.10.2011 | Lenka Filipová | Přečteno: 1107x