Mladší miniházená - absolvovala 4. turnaj sezóny


Mladší miniházená - absolvovala 4. turnaj sezóny
V neděli 23. 10. 2011 jsme pořádali 4. turnaj sezony 2011/2012, který se odehrál ve sportovní hale ZŠ Vítězná.

Soupeři byly týmy TJ STM Olomouc, TJ Sokol Senice na Hané a DHK Zora Olomouc.

Z důvodu obsazenosti haly se turnaj odehrál na jednom hřišti, a proto byl tento turnaj poněkud časově náročnější, než je zvykem. I přesto, se hráči na každý zápas dokázali soustředit a předvádět hru, která vzhledem k jejich "házenkářské vyspělosti" byla na vysoké úrovni.
U týmů Zory a STM došlo k velké generační obměně a proto v cestě za vítězstvím v turnaji byl největším "oříškem" tým Senice. V zápase s tímto "rivalem" jsem byl velmi mile překvapen, s jakým nasazením a odhodláním do zápasu hráči nastoupili.

Kombinace v útoku, důrazné zakončování brankových příležitostí a především obrana, z které by se snad mohli učit i naši prvoligoví muži, jsem byl velmi mile překvapen.

Po výsledcích

Tatran Litovel - DHK Zora Olomouc 10:3
STM Olomouc - Tatran Litovel 8:15
Tatran Litovel - Senice n. H.          10:8

jsme se stali vítězi turnaje.

Během zápasů byla u většiny hráčů vidět snaha o vstřelení branky. I když tato snaha nebyla ve většině případů úspěšná, je vidět, že "bojácnost" hráčů ustupuje a snaží se o co nejčastější zakončování a prosazení.
Nadále musíme velmi intenzivně pracovat na souhře, přihrávkách a pohybu všech hráčů v útoku. Výsledkem by mělo být rozložení zátěže na všechny hráče, ne jen na Adama s Natálkou.
Věřím, že se s tímto dokážeme poprat a "tahounů" týmu bude více. :-)

Sestava (branky): Klárka Habermannová, Natálka Kuxová (19), Adam Krejčí (11), Marek Spurný (3), Jiří Svoboda (1), Ondra Stejskal, Jirka Klanica, David Maitner, Radek Dubový (1), Honza Kubáček, Matyáš Skopal.

Na závěr bych chtěl ještě jednou všem hráčům za předvedený výkon poděkovat a díky patří i rodičům, kteří jako vždy vytvořili skvělou atmosféru.
27.10.2011 | Lenka Filipová | Přečteno: 916x