Mladší miniházená - poslední turnaj podzimní části sezóny


Mladší miniházená - poslední turnaj podzimní části sezóny
Jelikož se oddíl TJ Sokol Senice na Hané omluvil z účasti na posledním turnaji podzimní části sezony 2011/2012, který v neděli 6. 11. 2011 pořádal oddíl DHK Vítězná Litovel, jako náhradníci jsme se ho účastnili my.
Soupeři měly být týmy TJ STM Olomouc, DHK Zora Olomouc a pořádající DHK Vítězná Litovel.

Jelikož se tým STM Olomouc z určitých důvodů nezúčastnil, došlo před zahájením turnaje k vytvoření MIX družstva, složeného z hráčů ostatních družstev. Z našeho týmu to byl Ondra Stejskal a Honza Kubáček.

První zápas jsme odehráli proti MIX týmu. Proti tomuto týmu jsme předvedli slušný výkon, hráči se snažili o zakončování, kombinaci v útoku a v obraně to bylo velmi dobré.

Druhým zápasem bylo velmi vypjaté derby s DHK Vítězná. V tomto zápase jsme bohužel prohráli o dvě branky, ale i tak musím všechny pochválit za obrovskou bojovnost a snahu o vítězství.

V posledním utkání jsme se střetli s týmem DHK Zora Olomouc, u kterého je patrné, že soupeř má v týmu nováčky a jejich souhra není ještě ideální.

Na turnaji předvedl stabilní výkon v útoku i obraně předvedl Adam Krejčí, který je "střelcem a tahounem" týmu.
Velmi mile mě překvapili Radek Dubový, Marek Spurný a David Maitner. Všichni se velmi aktivně zapojovali v útočné fázi o uvolnění se snahou zakončit. Po uvolnění následoval rychlý náběh a důrazná, i když někdy nepřesná střelba.
Matyáš Skopal se teprve "seznamuje" s házenou, ale i tak se dokázal aktivně zapojovat do hry a v obraně předváděl nadstandardní výkony. V útoku se musí "otrkat" a začít používat svou velmi tvrdou střelu.
Jirka Svoboda v obraně předváděl dobré výkony, bohužel v útoku nepředvádí to, co je po něm požadováno. Postavení střelecké ruky a nohou je pro něj asi velkým oříškem.
V brance předváděla nadstandardní výkony Klárka Habermannová. Až jsem si říkal, kde se to v ní vzalo.

Pro všechny bych měl ještě jednou malinkatou výtku - občasná nesoustředěnost. To ale postupem času "vypilujeme" a věřím, že budeme předvádět ještě lepší výkony, než v podzimní části sezóny.

V MIX týmu předvedli velmi dobré výkony Ondra Stejskal s Honzou Kubáčkem a pro tým byli přínosem.
Nejvýraznějším poznatkem trenéra MIX týmu však bylo, že některý z nich si během zápasu na střídačce rozbalil svačinu a v naprostém klidu ji konzumoval. :-)
Křečku, nebyl jsi to ty??? :-)

Celkově jsem s výsledky a předvedenou hrou všech hráčů velmi spokojený. Jsou tu však určitá "ale", na kterých musí trenéři, ovšem i hráči tvrdě pracovat.

Naše výsledky:

Tatran Litovel - DHK Zora Olomouc         13:4
DHK Vítězná - Tatran Litovel                  10:8
Tatran Litovel - MIX                                8:1

Na turnaji jsme ziskem 4 bodů se skóre 29:15, za 2 vítězství a jednu prohru obsadili druhou příčku.

Sestava (branky): Klárka Habermannová, Adam Krejčí (14), Marek Spurný (4), Jiří Svoboda (2), Ondra Stejskal, David Maitner, Radek Dubový (9), Honza Kubáček, Matyáš Skopal.

Na závěr patří poděkování opět rodičům, za atmosféru, kterou dokázali vytvořit a povzbuzovat celý tým.
8.11.2011 | Lenka Filipová | Přečteno: 1183x