Starší miniházená - poslední turnaj ve Velké Bystřici 5.11.2011


Starší miniházená - poslední turnaj ve Velké Bystřici 5.11.2011
Poslední turnaj podzimní části jsme odehráli ve Velké Bystřici. Jelikož se V.Bystřici sešlo hodně hráčů, rozhodli se pro vytvoření dvou družstev a tak kromě V.Bystřice "A" a "B" jsme se na hřišti ještě potkali s družstvy Senice n.H. a Horka n.M. Z turnaje jsme si odvezli krásné 3.místo za dvě vítězství a dvě prohry.

Turnaj začal o 15 minut dříve a tak jsme na hřiště nastupovali velmi málo rozcvičeni a hned proti celku Senice n.H. V utkání si hráči vedli slušně, jen pomalý přechod do obrany někdy znamenal, že soupeř se na vstřelení branky moc "nenadřel". Dalším kamenem úrazu bylo, že i když byly  branky o něco větší než klasické a soupeřův brankař byl menšího vzrůstu, tak naši střelci toho nebyli schopni využít a trefovali uprostřed branky postaveného brankaře nebo se střela nedala považovat za střelu. Bohužel takovéto situace se nakonec ukázaly jako rozhodující a my jsme zápas prohráli o pouhé 3 branky.
V druhém zápase proti V.Bystřici "A" jsme byli schopni držet krok se soupeřem jen do poloviny utkání. Zde se pomalý přechod do obrany projevoval častěji a soupeř toho také častěji využíval. Utkání jsme prohráli o 10 branek.
Ve třetím utkání se pohyb po hřišti zlepšil i střelecky se začalo dařit, obrana fungovala tak jak měla, brankař velmi dobře zachytal a proto se nám podařilo proti celku Horky zvítězit o 9 branek.
V posledním zápase proti družstvu V.Bystřice "B" ukázali hráči svoji bojovnost a utkání bylo velmi vyrovnané až do posledních minut. Pohyb po hřišti, obrana, ale hlavně i útok byl velmi dobrý a hráči si vítězství nenechali vzít a vyhráli o 3 branky.

S turnajem jsem spokojena, jen musíme dopilovat obrannou činnost a zlepšit pohyb po hřišti. Pochvalu za předvedené výkony si zaslouží všichni zúčastnění hráči a poděkování patří i rodičům, kteří se přijeli na své potomky podívat.

Výsledky:
Litovel - Senice n.H.       12:15
Litovel - V.Bystřice "A"    11:21
Litovel - Horka n.M.        17:8
Litovel - V.Bystřice "B"    13:10

Celkově jsme obsadili 3.místo.

Sestava a branky:
Navrátil Dominik, Sedlář Šimon - Dubový Tomáš (13), Pinkava Vojtěch (15), Sedlářová Anna, Krejčí Adam (8), Milčický František, Valouch Vojtěch (15), Svoboda Petr (2)
12.11.2011 | Lenka Filipová | Přečteno: 869x