Mladší mini na turnaji v Žeravicích


Mladší mini na turnaji v Žeravicích
Po výsledkově neúspěšném představení na turnaji v Zubří, jsme 3. 3. 2012 zavítali na turnaj do Žeravic, kde jsme se utkali s celky SK UP Olomouc, SK Velká Bystřice a domácím týmem SK Žeravice.

Po zkušenosti ze Zubří, jsme celkově změnili tréninkové jednotky i systém hry v zápase. Po hráčích jsme požadovali, aby jeden poločas hráli osobní obranu, druhý poločas klasickou obranu - na brankovišti.

V prvním zápase jsme nastoupili proti SK UP Olomouc a naše vystoupení připomínalo spíše trápení a "neschopnost" plnit naše požadavky - nedůsledná osobní obrana, útok byl naprosto bez pohybu a k tomu se ještě přidal ostych při zakončování. Z toho vyplynul pro nás nelichotivý výsledek.

Tatran Litovel - SK UP Olomouc 2:15

K dalšímu zápasu jsme nastoupili proti SK Velká Bystřice a i přesto, že soupeř byl oslaben (jarní prázdniny), hráči podali výkon, jaký si od nich představujeme. V tomto zápase musím pochválit všechny hráče, protože osobní obrana byla opravdu osobní obranou, útok se rozběhal, hráči dokázali "vletět mezi dva" a z toho pramenilo množství šancí, které jsme dokázali proměnit.

Tatran Litovel - SK Velká Bystřice 13:2

V posledním zápase jsme narazili na domácí celek. I v tomto utkání si hráči udrželi výkonnost z předešlého duelu a pokračovali v pokynech, které jsme jim udělili. První poločas nám vyšel skvěle, ve druhém (obrana na brankovišti), již nebyl výkon optimální, ale i tak jsme dokázali zvítězit.

Tatran Litovel - SK Žeravice 8:3

S celkovým počtem 4 bodů, jsme se umístili na 2. místě.

S  vystoupením na turnaji jsem velmi spokojen, jelikož hráči začali plnit naše "nové" pokyny a také se začali prosazovat i "nováčci". Matyáš Skopal dal velmi hezké dvě branky, Jirka Klanica se na hřišti pohyboval s lehkostí, Honza Kubáček se musí naučit soustředěnosti na zápas (to chce trochu času a my jej to naučíme), Ondra Stejskal je naším pilířem obrany a buldozerem v útoku, Radek Dobový a Marek Spurný poddali standardně dobrý výkon (Marek i v brance), David Maitner se musí přestat "bát" střelby a Klára Habermannová předvedla standardní výkon v brance.

Vím, že než hráči vstřebají nový systém hry, bude to nějakou dobu trvat, ale pokud budou plnit pokyny jak v zápase, tak i na tréninku, bude jejich výkonnost růst.

Na závěr bych chtěl poděkovat všem rodičům za zajištění dopravy a vytvoření skvělé divácké kulisy.
6.3.2012 | Petr Habermann | Přečteno: 931x