Matěj Konšel se vžil do role trenéra starších miniků


Matěj Konšel se vžil do role trenéra starších miniků
Ve čtvrtek 3.12. přišel na trénink starších miniků extraligový hráč Matěj Konšel a vyzkoušel si jinou, než hráčskou roli, a to roli trenéra.

Chtěli jsme hráčů trošku oživit tréninky v malé tělocvičně a tak nás napadlo, že by mohl dojít některý z hráčů naší extraligy. Nejprve bylo vše domluveno s Jirkou Číhalem, ale kvůli pracovní vytíženosti nemohl přijít a tak se narychlo domluvil Matěj Konšel.

Obrázek


Matěj ukázal našim minikům, jak se správně postavit proti útočícímu hráči na obraně. Předvedl jak se obránci vyhnout a zakončit útok pěknou střelou. Všechna cvičení hráči absolvovali s Matějem a užívali si, že takový hráč jim přihrává a radí, co a jak dělat správně. Matěj se role trenéra zhostil perfektně a hráče opravoval, ale nezapomínal ani na pochvalu.

Obrázek


Z pohledů hráčů se nám zdálo, že jsme udělali dobře a kluci byli nadšeni. Co je na tom pravdy se dozví až rodiče doma :-).
Jsme rádi, že i tak narychlo Matěj došel a moc mu děkujeme za krásný a něčím jiný trénink i v tak malých podmínkách. Děkujeme Matěji a kluci dojdou určitě fandit. :-)
3.12.2015 | Lenka Filipová | Přečteno: 996x