O víkendu zvítězili muži B a obě žákovská družstva


O víkendu zvítězili muži B a obě žákovská družstva
Uplynulý víkend se na domácí palubovce představili muži B a mladší dorostenci. Kvůli nepříznivému počasí bylo vyměněno pořadatelství žákovských zápasů. Starší a mladší žáci tak odehráli své zápasy v Hranicích.

V zápase proti Lesaně Zubří chtěli muži B přerušit sérii porážek. Již od začátku utkání svého soupeře jasně přehrávali. Bohužel kvůli nekoncentrovanému výkonu a ledabylé střelbě si nedokázali vytvořil výrazný náskok a deset minut před koncem zápasu vedli pouze o dva góly. V závěru utkání však došly hráčům Lesany síly a naši házenkáři nakonec zvítězili o sedm branek.  

2. liga mužů:

Tatran Litovel B – Lesana Zubří   32:25 (14:10)
Sestava a branky Litovle: Malínek, Kráčmar S. – Nedoma 9, Schmalz 7/1, Jindra 4, Nantl 4, Šmíd 4, Kuchař 2, Štencl 1, Čapák 1, Knébl M., Hrbček, Kráčmar J., Šimek

Mladší dorostenci nastoupili proti vedoucímu týmu druholigové tabulky, Sokolu Centrum Haná. V zápase se museli obejít bez Jirky Protivánka, který se kvůli zranění do utkání nezapojil. Litovelským hráčům se v první půli podařilo překvapit soupeře útočnou hrou se dvěma pivoty. Naše družstvo navíc držel nad vodou dobře chytající Adam Pekař. V poločase utkání tak domácí házenkáři vedli o jednu branku. Po přestávce již soupeř našel účinnou obranu na útočnou hru Litovle. Hráči smíšeného celku Prostějova a Kostelce se začali výrazněji prosazovat z rychlých útoků a přesnou střelbou ze spojek. Stav utkání brzy po začátku druhého polačasu otočili a nakonec zvítězili o šest branek.        

2. liga mladších dorostenců:

Tatran Litovel – Sokol Centrum Haná   24:30 (12:11)
Sestava a branky Litovle: Pekař – Čikl 9/3, Hemelka 5, Valouch 5, Nehanský 3, Coufal 1, Faltýnek 1, Bandík, Protivánek

Starší žáci byli ve svém utkání v Hranicích lepším týmem a několikrát si během zápasu vypracovali vedení o více jak pět branek. Domácím se podařilo náskok Litovle snížit až v samotném závěru. Cílem našich trenérů bylo zapojit do zápasu všechny hráče tak, aby si vyzkoušeli různé herní prvky a naučili se převzít na hřišti zodpovědnost. Pro toto utkání navíc dostal volno Adam Krejčí, tradiční opora celku starších žáků. Vůdcovské role v zápase se na výbornou zhostili Ondra Stejskal a Radek Dubový.  

Liga Olomouckého kraje starších žáků:

Cement Hranice B – Tatran Litovel   22:25 (10:14)
Sestava a branky Litovle: Uhlár, Bartoň – Stejskal 9/1, Dubový 5, Růžička 3, Zemánek 2, Baciak 2, Coufal 2, Liška 1, Kršek 1//1, Maitner, Kubáček, Spurný

Mladší žáci nastoupili do utkání v Hranicích velmi zodpovědně a rychle si vypracovali vedení o sedm gólů, které během prvního poločasu ještě navýšili. V druhém poločase již naši mladí házenkáři polevili. Začali se kupit nepřesnosti a ztráty míče. Výrazné vedení si však dokázali udržet až do konce. Klidnou hlavu a rychlé nohy předváděl Matyáš Skopal. Pěknými přihrávkami se prezentovali Lukáš Vogl, Michal Matečka a Michal Ryzí. V obraně odvedli výbornou práci Roman Rosík, Daniel Spitzer a Adam Zifčák.  

Liga Olomouckého kraje mladších žáků:

Cement Hranice – Tatran Litovel   15:29 (8:19)
Sestava a branky Litovle: Bartoň – Skopal 10, Ryzí 5, Válek 5, Vogl 3, Gallas 2, Matečka 1, Rosík 1, Spitzer 1, Zifčák 1, Vašíček
25.4.2017 | Michal Baránek | Přečteno: 814x