2. liga st. dorostu: Fatra Slavia Napajedla - Tatran Litovel 25:26 (12:11)


2. liga st. dorostu: Fatra Slavia Napajedla - Tatran Litovel 25:26 (12:11)
Ve 14. kole 2. ligy st. dorostu zajíždělo naše družstvo do Napajedel, které dva předchozí zápasy vysoko prohrály. I přes důrazné varování trenérů hráči přistoupili k zápasu laxně a z počátku i nezodpovědně.

Domácí, kteří hráli poprvé v plné sestavě i se všemi posilami ze Zlína a Uherského Hradiště, od začátku naše hráče převyšovali ve všech činnostech a v podstatě celý zápas vedli a to až o 4 branky.

     Naši hráči vyhořeli zejména v obranné fázi, kdy nedůrazným přistupováním a nedodržováním pokynů z lavičky dovolovali domácím, aby se celkem lehce prosazovali. V útoku jsme se nedokázali prosadit individuálně jeden na jednoho a ani střelba z dálky nebyla přesná a byla uspěchaná. Naučené signály jsme nedokázali vůbec použít. Po přestávce pokračovali naši v bezzubém výkonu s mnoha technickými chybami. Až do  22. min. 2. poločasu pokračovalo trápení, když se nedokázaly prosadit ani opory družstva. Zejména chyběla jistota T. Macka a branky střelce J. Pohlmanna. Od 22. min. se hráči konečně zdravě naštvali a po využité přesilovce, kterou vyhráli 4:0, zápas vyrovnali.

     Spíše vůlí a srdcem se nakonec podařilo zápas dotáhnout do vítězného konce. Jednu minutu před koncem vstřelil vítěznou branku J. Pohlmann a v dramatickém závěru jsme dokázali vítězství udržet. Přísnější měřítko snesli snad jen J.Rozsypal a F. Sléha.

    Doufáme, že tento výpadek byl výjimkou a v dalších zápasech budeme pokračovat ve výkonech hodných vedoucího družstva soutěže. Někteří hráči by se měli nad svým výkonem a hlavně přístupem k treninku zamyslet a udělat vše pro to, aby byli pro mužstvo přínosem. Nakonec bychom chtěli klukům za výkon v závěru poděkovat. Je vidět, že v mužstvu je většina hráčů, kteří chtějí hrát a hlavně vyhrávat.

     Náš dík patří také fanouškům, kteří nás svým povzbuzováním dokázali vyburcovat a nenechali nás na holičkách.

Sestava a branky:  
Rozsypal 8, Pohlmann 6, Macek 5, Sléha F. 2, Linduška 2, Bureš 1, Škrabal 1, Zapletal 1, Spáčil, Anton, Vogl.

Brankař Dvořák

Autor článku Zdeněk Sléha-trenér
19.3.2007 | Jiří Macek | Přečteno: 134x

Facebook

Partneři: