Házenkáři opět podpořili Společnost pro ranou péči, tentokrát na bowlingu


Házenkáři opět podpořili Společnost pro ranou péči, tentokrát na bowlingu
Celkem 2 týmy Tatranu Litovel startovaly na 2. ročníku bowlingového turnaje pořádaného v olomoucké galerii Šantovka Společností pro ranou péči. Výtěžek ze startovného šel na zakoupení speciální polohovací sedačky.

Celkem se ve středu 18. října sešlo v Šantovce neuvěřitelných 21 týmů. "Podařilo se nám zorganizovat největší bowlingový turnaj, jaký kdy v Bowland centru v Galerii Šantovka byl! A také výtěžek je nad očekávání," hlásila usměvavá PR manažerka Rané péče Jarmila Juříčková. Spolu s šéfkou olomoucké pobočky SPRP Pavlou Matyášovou měli radost ze zájmu spřátelených týmů a z výtěžku 25 072 Kč, ke které firma ORTIKA CZ, s.r.o. přislíbila věnovat dalších 10 000 Kč.  

Vedle týmů FARMAK, a.s. – tým A, FARMAK, a.s. – tým B, HONEYWELL, s.r.o. – tým A, HONEYWELL, s.r.o. – tým B, PAPCEL, a.s., RÁDIO HANÁ, ČESKÝ ROZHLAS OLOMOUC, DECATHLON, PRIMÁTOR S‘ TEAM, VŠEOBECNÁ ZDRAVOTNÍ POJIŠŤOVNA ČR, PEARL-DESING, s.r.o., FAGRON, a.s., PERI, spol. s.r.o., NAŠE VINOTÉKA, s.r.o., SONS ČR, z.s., FT TECHNOLOGIES, a.s., RESTAURANT JÍZDÁRNA, MILANOVY HRUŠTIČKY, HANÁCKÉ HOLKE Z HORKE startovaly také dva týmy házenkářů Tatranu Litovel, které tvořili hráči družstva mužů včetně trenéra a rodinní příslušníci.

Obrázek

Obrázek


Úvodní hod patřil malé Lucince, jedné z klientek SPRP, akci podpořil osobně i pan primátor města Olomouc Antonín Staněk.
Obrázek


O výsledky šlo až v poslední řadě, ale pro úplnost dodejme, že házenkáři svého sportovního ducha nezapřeli a oba týmy Tatranu se umístili v TOP 10, jeden z týmů dokonce na krásném 2. místě. Věcné ceny v podobě knih věnovaným Magistrátem Města Olomouci se rozhodli věnovat dále jako ceny do tomboly na plese nebo při utkáních první ligy muž.

Obrázek


"Velké poděkování Bowland centru a restauraci Lobster Šantovka, jmenovitě panu Schinerovi a panu Spáčilovi, všem, kteří darovali ceny: Poháry Bauer, Statutární město Olomouc, společnost FT Technologies, s.r.o. a tiskárně Epava za tisk všech propagačních materiálů. Děkujeme všem zúčastněným a věříme, že v dalším ročníku se dostane i na ty, které jsme museli z kapacitních důvodů odmítnout," těší se zástupci pořádající organizace na další ročník.

Video a další fotky na Facebooku Společnosti pro ranou péči.
27.10.2017 | admin | Přečteno: 1130x

Facebook