Starší žáci si ještě v prosinci připsali první body v Žákovské lize


Starší žáci si ještě v prosinci připsali první body v Žákovské lize
První kolo žákovské ligy jsme jeli odehrát do Karviné. Kde nás čekali soupeři HBC Karviná, HBC Jičín a SK Kuřim. Z důvodu marodky se z turnaje odhlásil tým z Uherského Hradiště, takže nám připadli první 2 body. Na turnaj jsme odjížděli ve velice skromném počtu 8 hráčů, i tak jsme chtěli urvat co nejvíce bodů do konečné tabulky.

Hned v prvním zápase jsme narazili na jednoho favorita na medaili. Nicméně třetí vítězství v řadě jsme nad Karvinou nepřidali. Nehráli jsme vůbec špatně, až do 30. minuty jsme hráli vyrovnaný zápas. Potom Karviná zpřesnila střelbu a po zásluze vyhrála.

Obrázek
Foto: HBC Karviná - Ivo Dudek. Více foto ve fotogalerii.


Druhý zápas jsme hráli proti SK Kuřim. Zápas byl po celou dobu velice vyrovnaný. Zvládli jsme i dramatickou koncovku, i když v našem počtu to bylo složité. Výhra za 2 body nás velice těšila, škoda jen, že soupeř hrál až za hranou tvrdosti.

Třetí zápas jsme odehráli proti HBC Jičín. Sebrali jsme zbytek sil a vrhli jsme se do zápasu. Jičín byl hratelný, je jen škoda, že nám chybí hned několik klíčových hráčů základní sestavy, kteří jsou zranění. Zápas jsme odehráli se ctí a bohužel prohráli.

Chtěli bychom pochválit všechny hráče, kteří první turnaj odehráli, i když byli nemocní, zranění, a nebo jim nebylo dvakrát nejlépe. Hlavně Adam Krejčí a Radek Dubový nás herně drželi vysoko v každém zápase.  A Dan Baciak, i když není brankář, sebral odvahu a podával velice dobré výkony. I všem rodičům a fanouškům bychom rádi poděkovali za podporu.

Obrázek
Foto: Petra Vašíčková. Více foto ve fotogalerii.


HCB Karviná    – Tatran Litovel22:12 (9:6)
HBC Jičín      – SK Kuřim22:13 (8:6)
HBC Jičín      – HCB Karviná20:31 (10:11)
SK Kuřim       – Tatran Litovel19:21 (12:13)
Tatran Litovel – HBC Jičín23:31 (11:15)
HCB Karviná    – SK Kuřim33:12 (16:5)
Litovel – Uh. Hradiště 10:0 k
SK Kuřim – Uh. Hradiště 10:0 k
HCB Karviná  – Uh. Hradiště 10:0 k


Sestava: Baciak – Dubový 18, Zemánek, Maitner, Kubáček 2, Spurný 5, Stejskal 4, Krejčí 27.

Trenéři Petra Vašíčková a David Krejčí
5.1.2018 | admin | Přečteno: 1057x

Facebook