Turnaj miniházené - Velká Bystřice 6.5.2007


Turnaj miniházené - Velká Bystřice 6.5.2007
Hráči našich družstev strávili nedělní dopoledne na hřišti ve Velké Bystřici, kde obě mužstva poměřila své síly se třemi soupeři.

Kromě týmu STM B se první družstvo utkalo se soupeři s kterými se často nepotkává a to s Městem Libavá A a B. V prvním zápase jsme narazili na papírově nejslabšího soupeře, Město Libavá B. Utkání dopadlo podle očekávání a naši hráči s přehledem zvítězili. Další zápas s STM B přinesl pěknou podívanou, které kralovali oba brankáři, na naši straně Jakubek. Přes množství šancí na obou stranách v zápase mnoho gólů nepadlo a po napínavém závěru skončilo utkání remízou.

Na konec přišel souboj s týmem Město Libavá A. S tímto soupeřem jsme se zatím utkali jen jednou, na podzim v Olomouci jsme po pěkném výkonu těsně prohráli, měli jsme tedy svému protivníkovi co oplácet. V útoku jsme předváděli hezkou hru, ale měli jsme problémy s obranou, kde jsme nedokázali ubránit nejlepšího hráče soupeře. Po většinu zápasu jsme těsně prohrávali, přesto se nám půl minuty před koncem podařilo vyrovnat. Bohužel jsme hned znovu inkasovali a i když se nám podařilo ještě dostat ke střele, výsledek jsme již nezměnili.

Druhé družstvo přijelo ve velmi oslabené sestavě. Proto museli tvořit hru hráči, kteří na tuto roli nejsou příliš zvyklí. Přestože výsledky tomu nenasvětšují, zvládli hráči svůj úkol dobře a každý z nich si připsal několik úspěšných zásahů.

Litovel I:
Výsledky:
Litovel I - Město Libavá B     25:10
Litovel I - STM Olomouc B   10:10
Litovel I - Město Libavá A     22:23

Tabulka:
1. Město Libavá A               6
2. Litovel I                         3
3. STM B                           3
4. Město Libavá B               0    

Sestava a branky:
Vařeka 32, Řmot 10, Hudeček 8, Havran 7, Jakubek

Litovel II:
Litovel II - Velká Bystřice      6:19
Litovel II - STM A                6:22
Litovel II - Senice                9:25

Tabulka:
1. STM A                           6
2. Senice                           4
3. Velká Bystřice                 2
4. Litovel II                         0

Sestava a branky:
Piňos 6, Kráčmar 5, Laža 4, Kolář 3, Škobrtal 3
10.5.2007 | Michal Baránek | Přečteno: 128x

Facebook

Partneři: