Ml. dorost: Tatran Litovel - ŠK MZŠ Velká nad Veličkou 43:19 (21:9)


Ml. dorost: Tatran Litovel - ŠK MZŠ Velká nad Veličkou 43:19 (21:9)
Mladší dorost Tatranu Litovle se již podruhé na jaře vítězně utkal s nováčkem soutěže z Velké nad Veličkou

Soupeře známe jako snaživé mladé družstvo bez velkých házenkářských zkušeností. Od podzimního kola je u nich vidět pokrok v náznacích herních situací. To, že jsme od tohoto soupeře dostali za zápas 19 branek svědčí o dosud stále děravé naší obraně. Naši hráči vesměs ročníku 91 na treninkách cvičí přistupování k útočníkům, ale v zápasech jakoby na tuto nutnost zapomínali a i slabší soupeř se tak snadno dostává do střeleckých pozic. Ročník 92 se dobře prosazuje jak v obraně, tak střelecky. Již od podzimu 2007 budou tvořit jistě oporu družstva.
         K sehrávání signálů jsou tyto utkání výborná. Za zápas se ale těchto signálů zahraje jen velmi málo a na ty složitější si naši netroufají.
         Přesto je naše družstvo ve srovnání se soupeři ve skupině výraznější, zkušenější a tyto aspekty rozhodují o výsledcích. V celém dosavadním průběhu podzimní a jarní části nebylo naše družstvo dosud poraženo.
Sestava a branky: Vogl 9, Gottfried 7, Janáček 6 Linduška 5, Spáčil 5, Janyška 4, Vymětal 3, Vašíček 2, Čapák 1, Sléha F.1.
Brankaři: Dvořák, Sléha M.

Jiří Macek
15.5.2007 | Jiří Macek | Přečteno: 238x

Facebook