Miniházená: Třetí turnaj se konal ve Velké Bystřici


Miniházená: Třetí turnaj se konal ve Velké Bystřici
Dvě prohry, jedna remíza a jedna výhra

Dne 19.5.2007 se konal třetí turnaj ve Velké Bystřici. Oslaben i o několik hráčů jsme za hezkého počasí vyrazili k dalším vzájemným zápasům.
V prvním zápase jsme nastoupili proti domácímu celku Velké Bystřice. Hra do poločasu zápasu byla vyrovnaná, ale naši hráči jako by se teprve probouzeli.Bohužel se neprobrali ani do konce zápasu a tak konečný výsledek zaokrouhlili hráči Velké Bystřice na 20 branek a my jsme umístili do branky soupeře 12 branek.
V druhém zápase si hráči spravili chuť jelikož náš soupeř byl z Prostějova.Nejlepším střelcem tohoto zápasu byl Michal Apl.
Ve třetím zápase s celkem Zora Olomouc naši hráči hráli vyrovnaný zápas, jenž skočil 16:16. Byla jen velká smůla že jsme tento zápas nedovedli do vítězného konce, jelikož během dvou minut nám tvrdě zfaulovali dva nejlepší hráče a dalších pět minut jsme hráli oslabeni, než byli hráči schopni jít znovu hrát.
Ve čtvrtém zápase proti Senici si naši hráči vedli velmi dobře a předvedli hezký výkon a hezkou házenou. Prohráli jen o jednu branku.

Výsledky:
Litovel-Velká Bystřice  12:20
Litovel-Prostějov         16:7
Litovel-Zora OL.          16:16
Litovel-Senice n.H.      20:21
Sestava: Jiří Štencl, Adam Žák(15), Michal Zavadil(27), Michal Apl(21), Dominik Večeřa, Petr Finger(2), Marie Zlámalová, David Sedlář(1), Ondřej Nantl.
Nakonec bych chtěla pochválit Míšu Zavadila a Adama Žáka, kteří i přes zranění zatnuli zuby a dohráli zbytek zápasů. Zbytek hráčů podal velmi slušný výkon.
19.5.2007 | Lenka Filipová | Přečteno: 119x

Facebook

Partneři: