(0)
Tatran Litovel - házená - St. dorost: TJ Sokol Nové Veselí - TJ Tatran Litovel 32:27 (15:11)

St. dorost: TJ Sokol Nové Veselí - TJ Tatran Litovel 32:27 (15:11)


St. dorost: TJ Sokol Nové Veselí - TJ Tatran Litovel 32:27 (15:11)
Poslední zápas sezony odehráli starší dorostenci na půdě třetího družstva 2.ligy v Novém Veselí.

Vzhledem k vývoji celé soutěže tento zápas nemohl již nic změnit na umístění obou celků v tabulce. Proto jsme chtěli zápas odehrát v pohodě a užít si ho. Snažili jsme se, aby si zahráli všichni hráči včetně lavičky, což se nám celkem podařilo.
I když bylo vidět, že u některých hráčů chybí dostatek motivace, odehráli jsme pěkné utkání a to i za přispění soupeře. Své si odehráli tradiční opory (Macek, Rozsypal, Sléha F., Škrabal, Linduška), k nim se přidali dobrými výkony i ostatní hráči (zejména Ondra Vogl a v brance Marek Sléha).
Přesto, že v tomto utkání vpodstatě o nic nešlo, nechápu výkon rozhodčích Dupala a Prokopce, kteří ve snaze nesmyslně pomáhat domácím, ( ti to ovšem neměli zapotřebí) odpískali zápas takovým způsobem, že chvílemi nikdo nevěděl jestli jsou vůbec při smyslech. Zápas byl vyrovnaný, ale v závěrech poločasů nám  soupeř díky neproměňování vyložených šancí našimi hráči vždy utekl a nakonec náskok pěti branek udržel.

Sestava a branky:
K. Dvořák, M. Sléha - J. Rozsypal 7, T. Macek 6, J. Pohlmann 6, J. Škrabal 4 , O. Vogl 3, P. Linduška 1, F. Sléha, P. Zapletal, M. Spáčil, P. Paták


Na závěr chci jménem vedení družstva všem hráčům moc poděkovat za přístup k tréninkům i zápasům. Jsem rád, že někteří jednotlivci pochopili smysl kolektivní hry a začali odpovědně přistupovat ke svým povinnostem. Cíl mužstva byl umístit se do 5. místa. Konečné umístění je vynikající a určitě to před začátkem soutěže nikdo nepředpokládal. Je nutno podotknout, že většina hráčů se podílela i na prvním místě mladších dorostenců a tím přispěla k jeho postupu do 1. ligy.
Já osobně chci ještě poděkovat p. Jiřímu Mackovi, vedoucímu družstva ml. dorostu. Tuto funkci zastával i u našeho družstva, čímž nám trenérům usnadnil práci a mohli jsme se hráčům plně věnovat po trenérské stránce.
Z. Sléha - trenér
29.5.2007 | Zdeněk Sléha | Přečteno: 206x

Facebook

Partneři: