Miniházená: Poslední turnaj


Miniházená: Poslední turnaj
K poslednímu mistrovskému turnaji jsme vyjeli do Olomouce dne 9.6.2007

Brzy ráno jsme vyrazili směr Zora Olomouc k poslednímu utkání. Po příjezdu do Olomouce nás zklamala veškerá organizace pořádajícího družstva, nebyli rozhodčí a zapisovatelů bylo taky pomálu,nikdo neměl snahu někoho shánět a když už rozhodčí přijeli tak měli pískat žačky a byli z toho celý pryč, když viděli se v hale pohybovat miniházenou. Po přemluvení rozhodčích jsme začali o půl hodiny později.

K prvnímu zápasu jsme nastoupili proti celku Senice n.Hané. Naši hráči předvedli výborný výkon především v obraně, když dokázali ubránit nejlepší hráče z celku Senice a do poločasu si udrželi dvoubodový rozdíl. Po poločase přidali ještě několik krásných branek a nakonec vyhráli 17:11

Druhý zápas byl taktéž se silnějším protihráčem a to celek Velká Bystřice. Opět perfektně fungovala obrana, jen škoda že skoro jediným střelcem se stal Michal Zavadil, když umístil do branky soupeře 11 branek z celkových 12-ti.

Ke třetímu zápasu nastupovali nači hráči s vědomím, že odehráli již dva těžší zápasy a že ostatní dva vyhrají bez problému, ale jak to tak bývá, hráči polevili a náhle z toho byla prohra. Jediným celkem který nás v sobotu porazil bylo družstvo Zora Olomouc.

K poslednímu zápasu proti slabšímu Prostějovu nastoupili především hráči, kteří si dříve moc nezahráli, aby se co nejvíce seznámili s herním řádem a zaučili se. Předvedli velmi hezký výkon.

Výsledky:
Litovel - Senice n. Hané  17:11 (8:6)
Litovel - V.Bystřice          12:9  (6:3)
Litovel - Zora Olomouc    8:10  (3:6)
Litovel - Prostějov           13:1  (9:0)

Sestava pro poslední turnaj a současně počet branek jenž umístili do sítí soupeřů:
Nantl Ondřej, Přikryl Matěj, Večeřa Dominik, Finger Petr (1), Štencl Jiří (1), Žák Adam (11), Zavadil Michal (30),  Martin Kanta (2) a v posledním zápase se stal brankářem a díky jeho hezkým zákrokům jsme vyhráli, David Sedlář - proti silným soupeřům podržel své spoluhráče a předvedl skvělý výkon a v posledním zápase, kdy se stal hráčem v poli, umístil 5 branek.
10.6.2007 | Lenka Filipová | Přečteno: 1035x

Facebook

Partneři: