Novinky na webu házené Tatranu Litovel


Novinky na webu házené Tatranu Litovel
V poslední době jsme provedli na těchto stránkách několik úprav, které jste si většinou přáli vy návštěvníci. V tomto článku Vám tyto novinky představujeme.

První novinkou je podpora pro prohlížení starších sezón jednotlivých týmů. Na každé stránkce, které se vztahuje k některému týmu přibyli v horním menu symboly > pro přesun mezi sezónami týmu.

Dále jsme pro vás zpracovali historii našeho oddílu, kterou mapují nádherné oddílové kroniky vedené od roku 1956. K historii se dostanete ze stránky Klub, odkaz Historie. V dohledné době ještě přibude několik nejzajímavějších fotografií z kronik.

Další novinkou jsou ankety. Připravili jsme pro vás několik anket, které budeme obměňovat přibližně jednou měsíčně. Proto neváhejte a hlasujte! Hlasování je vám vždy povoleno jen jednou v každé anketě. Pokud máte nápad na znění ankety, pošlete nám je na adresu simekra@centrum.cz. Uveďte anketní otázku a jednotlivé odpovědi.

Poslední významnou novinkou jsou komentáře ke článkům. Nyní mohou všichni i neregistrovaní uživatelé přidat svůj komentář k libovolnému článku.

Dále jsme provedli řadu menších úprav, např. v rozlosování soutěží je nyní uvedeno datum a čas jednotlivých utkání.

Administrátory webu jistě potěší několik zjednodušení ovládání, např. vkládání výsledků utkání.
15.7.2007 | admin | Přečteno: 179x

Facebook