Starší žáci skončili na turnaji v Kopřivnici na 2. místě


Starší žáci skončili na turnaji v Kopřivnici na 2. místě
V sobotu 2. března se družstvo starších žáků zúčastnilo turnaje v Kopřivnici. Na poslední chvíli se z turnaje odhlásilo mužstvo z Topolčan. Proto se zbývající účastníci, Kopřivnice, Zlín a Litovel domluvili, že se turnaj odehraje dvoukolově s hracím časem 2x18 minut.

První utkání jsme odehráli proti domácímu mužstvu. První poločas jsme vyhráli o jednu branku. Druhý poločas byl také vyrovnaný, ale v závěru nám došly fyzické síly a prohráli jsme o čtyři góly. Druhé utkání jsme odehráli proti celku Zlína a ve vyrovnaném zápase jsme zvítězili o jeden gól. Ve třetím utkání jsme se znovu střetli s Kopřivnicí, kterou jsme po nadšeném výkonu porazili o pět branek. V posledním utkání dostali příležitost mladší hráči a nakonec jsme vysoko prohráli.

Obrázek
Více fotek ve fotogalerii.


Celkově jsme na turnaji obsadili 2. místo. Nejlepším brankářem turnaje byl vyhlášen náš Jiří Klanica a nejlepším střelcem rovněž litovelský Patrik Gallas, který do branky soupeřů nastřílel 28 branek. Mezi další střelce patřili Michal Ryzí s 16 brankami a Alex Heibel s Tomášem Nečkem, kteří dali po 9 gólech. Pochvalu si však zaslouží také ostatní hráči mužstva za nadstandardní výkon a vzorný přístup k utkáním.

Výsledky Litovle:
Litovel – Kopřivnice    16:20
Litovel – Zlín    21:20
Litovel – Kopřivnice    28:23
Litovel – Zlín   20:28
5.3.2019 | Michal Baránek | Přečteno: 641x

Facebook

Partneři: