Turnaje starší miniházené v Hranicích, Litovli a Olomouci


Turnaje starší miniházené v Hranicích, Litovli a Olomouci
Oba týmy starší miniházené startovaly v neděli 14.4. na turnaji v Hranicích, kde se střetly s A týmem domácích a Házenou Uničov. Po velikonocích pak "Atomáci" bojovali v Olomouci proti HBC, Kostelci n.H. a Žeravicím, zatímco "Bombarďáci" v Litovli zápolili s DHK a dvěma družstvy Velké Bystřice.

Vzhledem ke čtyřem omluvenkám měly oba týmy jednoho hráče na střídání, takže si všichni do sytosti zahráli. Důležité herní zkušenosti sbírají v těchto turnajích hráči, kteří toho zatím moc nahráno nemají - Dominik Hrabáček, Denis Skýva, Martin Rozman i Ondra Fidler. Postupně si osvojují herní rytmus, hledání volného prostoru, střelbu, obranu.

Výborně zahráli Martin Pospíšil a Vojta Tyl, Jéňa Sedláček, Adam Zatloukal, či Adam Březina, kteří se usilovně snaží nezůstat pozadu za oporami Matějem Číhalem, Michalem Kolečářem, či Lubošem Pravdou.

Přesto máme co zlepšovat. Trápí nás umístění střelby, udržení správných útočných pozic v přechodu i na postavenou obranu, také potřebujeme zlepšit týmovou spolupráci.
Obrázek
Závěrečné foto z turnaje v Hranicíchů

Obrázek
Nástup družstev po turnaji v Olomouci.
3.5.2019 | Radovan Šimek | Přečteno: 793x

Facebook