Litovel Mini Cup je opět tady!


Litovel Mini Cup je opět tady!
Již posedmé se o víkendu 31. 5. - 2. 6. bude konat největší turnaj jen pro miniházenkáře turnaj v České republice - Litovel MINICUP! Turnaj nabídne tradičně souboje v kategoriích starší i mladší miniházené. Atraktivitou pro diváky bude jak samotná kvalitní družstva z celé republiky, tak skvělý informační servis s přímými přenosy zápasů na webu.

Do Litovle se na první červnový víkend chystá 24 týmů z celkem 14 klubů z celé České republiky, z nichž hned 3 budou pražské, další 4 z blízkosti Brna a 5 z nich z domácí Hané,  Nebudou samozřejmě chybět tým pořádajícího Tatrnau Litovel. Obě kategorie budou hrát svůj turnaj 12 týmů systémem každý s každým 2x10 minut miniházenou 4+1.

Obrázek


Na první zápasy se diváci mohou těšit již v pátek 31.5. od 12:30 v litovelské hale ZŠ Vítězná (mladší mini, ročníky 2010 a mladší) a na hřišti litovelské Sokolovny (starší mini, ročníky 2008-2009). Již tradicí je také doprovodný program. První hrací den bude zakončen oblíbeným exhibičním utkáním, v němž se na jedné straně představí hráči “Áčka” litovelského Tatranu a na druhé výběr trenérů startujících družstev a rozhodčích turnaje.

Obrázek


Ve druhém dni, v sobotu, se šikovní miniházenkáři ze všech koutů republiky představí již od desáté hodiny dopoledne. Na každý tým bude během dne čekat porce dalších 4 až 6 utkání, a před diskotékou a ještě také individuální a týmové soutěže, z čehož vyplývá, že se u nás na Den dětí zaručeně nikdo nudit nebude!

Obrázek


Vyvrcholení turnaje nás čeká v neděli, poslední porce zápasů započne opět úderem desáté hodiny a poslední góly padnou těsně před druhou odpoledne. V slavnostním vyhlášení si počkáme na nejlepšího hráče, brankáře a střelce v obou kategoriích, a také na to, zda Velká Bystřice v mladší mini a Telnice ve starší mini obhájí svůj triumf z minulého ročníku.

Obrázek


A jako bonus bude celý turnaj opečováván výborným informačním servisem, na kterém si organizátoři dali letos opravdu záležet. Vy, co se nedostanete do Litovle osobně, se můžete těšit na živé textové přenosy ze všech zápasů, každý den bohatou fotogalerii, postřehy z turnaje na sociálních sítích a v neposlední řadě na přímé přenosy zápasů jako v televizi!

Obrázek


Více informací, výsledkový servis, fotky, videa ohlasy atd. sledujte na webu turnaje https://minicup.tatranlitovel.cz, na Facebooku a Instagramu.



A samozřejmě - nahledanou 31. května až 2. června v Litovli!

Obrázek
23.5.2019 | admin | Přečteno: 1129x

Facebook

Partneři: