Mladší i starší žáci se ukázali na Házenkářském festivalu v Lovosicích


Mladší i starší žáci se ukázali na Házenkářském festivalu v Lovosicích
Z turnaje Házenkářský festival Lovosice vezou mladší žáci v podobě 6. místa z 24 týmů a starší žáci 11. místo také z 24 týmů.

Mladší žáci dosáhli hezkého úspěchu a umístili se na 6. místě. V základní skupině porazili Lions Hostivice, Tygry Ústí nad Labem, Lokomotivu Louny a prohráli jen s Talentem Plzeň. Ve čtvrtfinále ale narazili na domácí Lovce, pozdější vítěze turnaje a podlehli vysoko 5:20. Ve pavouku o 5. - 8. místě porazili Házenou Rokycany a prohráli těsně s Duklou Praha.

Ml. žáci: výsledky, fotky

Obrázek
Foto: Facebook Házenkářského festivalu Lovosice. Více foto ve fotogalerii.


Starší žáci sehráli celkem 6 utkání, z toho 3 vyhráli a 3 prohráli (jedno po remíze na sedmičky).
"Skupinu jsme měli docela silnou, Lovci Lovosice přehledně naši skupinu vyhráli. Těšila nás výhra nad Duklou Praha II, mrzela naopak prohra s Chodovem o 4 branky. Takže celkově 11. místo ze zúčastněných 24 mužstev. Cílem turnaje bylo vyhrát 3 utkání, což se podařilo. Celkově se nám turnaj líbil, vše bylo dobře organizované, extraligové utkání Lovců s Kopřivnicí bylo hodně zajímavé. Pro náš tým určitě zajímavý zážitek a možnost se změřit s dobrými týmy, které bychom v naší soutěži nepotkali," komentovali vystoupení svého týmu trenér Zdeněk Čtvrtníček a Irena Hlavinková.

St. žáci: výsledky, fotky

Obrázek
Foto: Facebook Házenkářského festivalu Lovosice. Více foto ve fotogalerii.


Všechny fotky z turnaje: https://www.facebook.com/pg/hazenkarsky.festival.lovosice/photos/
24.9.2019 | Radovan Šimek | Přečteno: 784x

Facebook

Partneři: