Mladší dorost: SKP A Frýdek Místek - Tatran Litovel 44 : 32 (18:13)


Mladší dorost: SKP A Frýdek Místek - Tatran Litovel 44 : 32 (18:13)
Vyrovnaný soupeř, vlastními chybami nevezeme body.

Na dohrávané utkání 4. kola jsme zajížděli v pátek 12.10.2007 odpoledne do Frýdku Místku. Termín nám kolidoval s tanečním kurzem několika hráčů, proto jsme opět posílili družstvo J. Sléhou, hráčem staršího žactva. Přesto působilo naše devítičlenné družstvo proti 14ti soupeřům velmi skromě.

     Celý zápas z naší strany byl hrán nedůrazným přístupem nejvíce v obraně. Chybělo přistupování ke hráčům soupeře hrajícím v našem obranném pásmu. Tím jsme jim nechávali prostor pro kombinaci a proskakování naší obranou s následnou střelbou. Brankař v takovém případě je ve velmi nesnadné pozici a jeho dobré zákroky jsou jen zalepením špatné obrany.

     V útoku naše nedůrazné naskočení mezi obranu je velmi snadno bránitelné. Náš opravdu razantní proskok s následnou střelbou byl vždy zakončen brankou do sítě soupeře. Časování náběhů spojek je stále naší slabinou. Navíc trefovat zcela zřejmou slabinu soupeřova brankaře, spodní partie odrazem od země, naši střelci opravdu nezvládali.

     Hodnocení družstva - mezi nejužitečnější hráče bezpochyby patřili J. Anton a  J. Šmíd. I jim lze mnohé vytknout, ale díky za to co odvedli. Dobrý výkon v útoku odvedli P. Janáček a  J. Gottfried  /v obraně jsou stále rezervy/, dobře hrál J. Vymětal a pěkný kus práce odvedl i mladý J. Sléha.  

      Všem hráčům stále chybí sehranost, to je správné načasování náběhů spojek, rychlé přihrávky v útočné linii a hlavně důrazná obrana. Je to u některých následek  nepravidelné účasti na tréninku.

     Pokud je v  úvodu uvedeno " vlastními chybami" , tedy trochu statistiky:  rozdíl skóre - prohra o 12 branek, našich neproměněných jasných šancí 8, ztrát míče 15, chyb v obraně 18.
      

Sestava/branky: Šmíd 8, Anton 7, Janáček 6, Vymětal 4, Gottfried 3, Sléha J. 2, Janyška 1, Hlavinka 1.
Brankař: Najman

Trenér Ing. Karel Zmund, ved. družstva Jiří Macek
13.10.2007 | Jiří Macek | Přečteno: 146x

Facebook