1.liga mužů: Sokol II Prostějov - Tatran Litovel 31:31 (14:16)


1.liga mužů: Sokol II Prostějov - Tatran Litovel 31:31 (14:16)
Navzdory celozápasovému vedení litovelští v dalším derby opět pouze remizovali.

První gól utkání jsme i přes nasazení obou celků mohli vidět až v páté minutě, kdy se Prostějov ujal vedení. Tato pasáž utkání patřila především obranám a soupeři se přetahovali o každou branku. Litovli se postupně podařilo získat dvoubrankové vedení, které si udržela i v poločase. Střelecky se v první polovině prosazovali především Roman Bakalář a Kuba Schmalz, v brance byl tradiční oporou Michal Baránek.

Do druhého poločasu se Litovli podařilo nastoupit lépe a s notnou dávkou štestí se dostala místy až do pětibrankového vedení. Na dostřel Litvoli Prostějov drželi především hostující Mičola a také Bechný. Ke konci zápasu Litovel postupně ztrácela náskok a tešné před koncem vlivem ukvapených nahrávek, střel a zbytečných vyloučení, ke kterým výrazně přispěl nestejný metr rozhodčích, se soupeři podařilo vyrovnat. Ve druhém poločase se prosazoval za Litovel především Jiří Číhal z postu pivota, dařilo se také Romanu Bakaláři a Markovi Šubovi.

Sestava Litovle - branky: Baránek, Kráčmar - Arnoš 4, Bakalář 7/4, Barabáš 3, Číhal 6, Čtvrtníček O., Havlíček 1, Kuchař 1, Pohlmann 1, Schmalz 4, Šimek 1, Šuba 3, Realizační tým: Čtvrtníček Z., Navrátil, Sitár

Rozhodčí: Kramoliš, Krupa

Žluté karty: 2 - 2
Vyloučení: 2 - 7
Sedmimetrové hody: 3/2 - 4/4
14.10.2007 | Ondřej Čtvrtníček | Přečteno: 117x

Facebook