Přijď hrát házenou - zažiješ zábavu, napětí a kouzlo sportu


Přijď hrát házenou - zažiješ zábavu, napětí a kouzlo sportu
Oddíl házené Tatranu Litovel přijme do svých řad nové hráče - kluky od první až po osmou třídu. S námi zažiješ zábavu na pravidelných trénincích, poznáš nové kamarády, užiješ si napětí v zápasech a turnajích - prostě naplno propadneš kouzlu sportu.

Hráčům se věnují kvalifikovaní trenéři - oddíl drží status Sportovní středisko mládeže a tedy vysokou úroveň práce našich trenérů garantuje samotný Český svaz házené.

Obrázek


Máme k dispozici výborné hřiště na Sokolovně v Litovli a přes zimu trénujeme v krásné hale ZŠ Vítězná Litovel. Házená není sport náročný na vybavení ani finance - potřebuješ jen tričko, kraťasy a tenisky. První půlrok je úplně ZDARMA, navíc dostaneš ZDARMA také první míč.

Teď v záři jsou tréninky pro kluky z 1. - 4. tříd každé úterý a pátek v 15 hodin odpoledne na hřišti na Sokolovně v Litovli. Kdyby pršelo, přijď do sportovní haly ZŠ Vítězná, kde se trénuje přes celou zimu.  

Pokud váháš jestli házenou zkusit nebo ne, tak rovnou přijď.  A rovnou vezmi s sebou i své kamarády.

Obrázek


Přijď také v úterý 8. září od 15 do 17 na Sokolovnu, kde bude připravenou soutěžní odpoledne o drobné ceny. A pokud ještě nevíš jak se házená hraje, naši hráči ti to ukážou. A když ti dojde dech, bude připraveno také občerstvení. v případě deště bude akce přesunuta do sportovní haly ZŠ Vítězná.
30.8.2020 | Radovan Šimek | Přečteno: 648x

Facebook

Partneři: