Starší dorost: Sokol II. Prostějov - TJ Tatran Litovel 35:33 (16:16)


Starší dorost: Sokol II. Prostějov - TJ Tatran Litovel 35:33 (16:16)
V dalším zápase II. ligy hráli naši st. dorostenci na půdě Sokola II. Prostějov.

Stále ještě bez zraněného T. Macka jsme věděli, že zápas bude těžký. Jenže kluci od začátku začali výborně bránit a v útoku díky pěkné kombinační hře měli nad domácími navrch. Až do 17. minuty jsme vedli až o 4 branky. Jenže už ve 2. minutě jsme dostali od pánů rozhodčích Krupy a Kramoliše 2 žluté karty. Za první poločas pak 7 dvouminutových trestů, přitom na vyloučení možná byly 2. I když kluci hráli polovinu 1. poločasu v pěti, dokázali s domácími držet krok, až v závěru poločasu se domácí dotáhli na remízu.
2. poločas pokračoval úlně stejně. Skóre se přelévalo na obě strany, my jsme byly vylučováni a hráli opět polovinu 2. poločasu v pěti. Kluci dřeli, ale páni rozhodčí stále předváděli, kdo je pánem na hřišti. V závěru utkání už i mě přetekli nervy. Za urážku rozhodčích jsem byl vyloučen já a následně po obdržení ČK mi byl odebrán RP. Toto tady ale rozebírat nechci.
Zápas nakonec domácí vyhráli 35:33. Chci poděkovat klukům za velkou bojovnost a hlavně, že se dokázali ovládat a nikdo zbytečně nereagoval na výkon rozhodčích.
Nechci tady psát, že jsme prohráli jen vinou rozhodčích. I my jsme nedali několik vyložených šancí (M. Spáčil, F. Sléha). Svůj střelecký den neměl ani J. Dolák (10/3). Brankáři zachytali vcelku dobře, ale v klíčové fázi (závěr zápasu) jim chybělo trochu štěstí.
Na závěr:  sedmičky MY- 1      Domácí- 9
                vyloučení MY- 14    Domácí- 1 !
Ono se v podstatě nedá vyhrát, když mužstvo hraje 1/2 zápasu v oslabení. A to ne, že by zákroky domácích hráčů na naše nebyly na vyloučení. Běžné bylo strčení zezadu ve vyložené šanci (F. Sléha, J. Rozsypal).
Jinak kluci moc díky a jedeme dál.

Z. Sléha - trenér dorostu

Sestava a branky:
K. Dvořák, M. Sléha
J. Rozsypal 7, J. Škrabal 6, O. Vogl 6, P. Linduška 4, m. Spáčil 4, J. Dolák 3, F. Sléha 2, J. Šmíd 1, P. Paták, P. Raška
20.10.2007 | Zdeněk Sléha | Přečteno: 747x

Facebook