2. liga mužů: SKP Frýdek-Místek B - Tatran Litovel junioři 29:22 (14:12)


2. liga mužů: SKP Frýdek-Místek B - Tatran Litovel junioři 29:22 (14:12)
V prvním kole letošní druhé ligy mužů náš juniorský tým zavítal na půdu SKP Frýdek-Místek. Ačkoliv náš tým nevyhrál, odehrál utkání velmi kvalitně. V článku čtěte hodnocení trenéra Marka Šuby.

"Na první mistrovské utkání jsme zajížděli do Frýdku Místku ve značně oslabené sestavě a pouze s jedním hráčem na střídání, kdy druhým jsem byl já, jakož to hrající  trenér. Post pivota jsme neměli obsazeny ani jedním hráčem na tomto postu hrajícím, tudíž na tomto postu museli zaskakovat hráči, kteří tam nikdy nehráli. Chyběli nám hráči, kteří museli posílit náš A tým a také dorostence.

Za to soupeř nastoupil ve velice kvalitní sestavě, posílen o některé hráče z extraligového A týmu Frýdku.
Od počátku utkání domácí vedli, ale neodskočili nám o více než dvě branky v prvním poločase. Předváděli jsme pohledný,  bojovný a týmový výkon.

Ve druhé půli domácí začali hrát poněkud zodpovědněji a obsadili všechny posty tím nejlepším co měli k dispozici. I tak jsme se ale stále drželi na dostřel. Cirka od 45 minuty nám ale začaly docházet fyzické síly a z toho pramenily naše chyby v postupném útoku, které soupeř trestal rychlými brejky, nebo kvalitně provedenou druhou vlnou. I v obraně postupného útoku jsme již nebyly tak důrazní a celkově se skóre zastavilo výhrou domácích o sedm gólů, což bylo vzhledem k naší bojovnosti a průběhu utkání celkem kruté.

Pochválit bych chtěl všechny kluky za skvěle odbojované utkání a i když někteří hráči museli hrát na postech, na kterých standardně nehrávají, tak tam nijak nepropadli.

Další utkání hrajeme na domácí palubovce již v neděli 27.9.2020 ve 14 hod proti Lesaně Zubří, která je oproti minulým ročníkům značně posílena. A to i o hráče, kteří v minulých sezonách hráli nejvyšší soutěž. My ale budeme v kompletní sestavě a tak i s pomocí diváků doufáme, že body zůstanou u nás v Litovli."


Sestava a branky: Navrátil, Pekař - Coufal 5, Protivánek 5/4, Macek 4, Čikl 2, Spurný 2, Šuba 2, Hrbček 1, Jindra 1.
6.10.2020 | admin | Přečteno: 394x

Facebook