O víkendu házená bez diváků, starší žáci nebudou hrát vůbec, pak na dva týdny zákaz


O víkendu házená bez diváků, starší žáci nebudou hrát vůbec, pak na dva týdny zákaz
Překotný, ale společensky potřebný vývoj nabrala vládní opatření ve sportu. O víkendu 10. - 11. se odehrají všechna sportovní utkání, ale bez jakýchkoliv diváků v hale. Domácí turnaj starších žáků je navíc kvůli karanténě v družstvu hostující Karviné úplně odvolán. Prvoligové utkání mužů proti Strakonicím budeme vysílat ŽIVĚ. Od pondělí 12. října jsou zastaveny na 2 týdny všechny soutěže a trénovat bude možné jen venku...

Pro naše příznivce jsme stejně jako v minulém kole připravili alespoň přímý videopřenos utkání 1. ligy mužů proti HBC Strakonice 1921. Utkání můžete jako minule sledovat zde:


Na neurčito je tedy odložen jak turnaj starších žáků (proti HBC Karviná a Centrum Haná), tak utkání 3. kola ČP mužů proti Bystřici pod Hostýnem, které se mělo hrát ve středu 14. října, dále domácí turnaje mladší i starší miniházené, utkání mladšího dorostu a juniorů v Polance, staršího dorostu v Rožnově pod Radhoštěm, mužů v Hustopečích o víkendu 17.-18. října, a také všechna utkání o dalším víkendu 24.-25. října, mimojiné tedy i domácí utkání mužů proti TJ JM Chodov. Jedná se celkem o 9 utkání a 7 turnaje žactva a minižáků!

Oddíl házené připravil pro svá družstva alespoň za slušného počasí tréninky na venkovním hřišti na sokolovně.

Doufejme, že za 14 dní bude celorepubliková situace výrazně lepší a že bude možné pokračovat v trénincích v hale a v mistrovských soutěžích.
9.10.2020 | admin | Přečteno: 769x

Facebook

Partneři: